- Makaleler
- 2
Rahat bir kulaklıktır. Oyun için de kullanacaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin.Oyun için alıcam indirim varken almalımıyım değermi daha denemedim kulaklığı rahatmı ?
Rahat bir kulaklıktır. Oyun için de kullanacaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin.Oyun için alıcam indirim varken almalımıyım değermi daha denemedim kulaklığı rahatmı ?
Ses kalitesi daha önemli benim için konfor arka planda kalıyor.Coolermaster Masterpulse MH530 büyük ihtimalle uzun süreli kullanımda terleme yapar kulaklık yastıkları ürün görselinde gördüğüm kadarıyla deri türevi bir malzeme, Arctis 3 ise kulaklık yastıkları hava alan bir malzemeden yapılmış yani uzun süreli kullanımda (hava aşırı sıcak değilse) terleme yapmıyor.
Ses kalitesinde ikiside üzmez. Arctis 3 al derim ben.Ses kalitesi daha önemli benim için konfor arka planda kalıyor.
Hepsiburada da var bakın istersenizSanıyorum indirim bitmiş. Ben de arıyorum bunu, indirimde yakalarsam alıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.