Arctis 3 baş ağrısı yapıyor

zagor123

Hectopat
Kulaklığı kısa sürelerde kullansam bile baş ağrısı yapıyor, çok yüksek sesle de kullanmıyorum bu normal mi? Nasıl bir çözüm bulabilirim bazen dışarıdan gelen sesleri kestiği için kullanmak istiyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum.

Kulaklığı kısa sürelerde kullansam bile baş ağrısı yapıyor, çok yüksek sesle de kullanmıyorum bu normal mi? Nasıl bir çözüm bulabilirim bazen dışarıdan gelen sesleri kestiği için kullanmak istiyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum.
Yüksek sesle uzun süreler müzik dinleme kalıcı işitme kaybına veya baş ağrılarına yol açabilir dikkatli olmakta fayda var.

Apple bir ürün kullanıyorsanız desibel i ayarlıyabilirsiniz. Sağlık verilerinde kaç dB arasında kaç dk dinlemenin sağlıklı olduğunu kendisi söylüyor ve eğer bu eşiği aşarsanız otomatik sesi kısıyor.

Yüksek sesle dinlemiyorum, Youtube'da sıradan bir video izlesem bile (normal konuşma seviyesindeki bir eğitim videosu vs.) oluyor. Kulak içi kulaklıkta aynı sorun yok. Ama Arctis'i kullanırken 30 dk gibi sürelerde bile ağrı oluyor. Böyle giderse elden çıkartacağım, rahatsız etmeye başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı