Kulaklığı kısa sürelerde kullansam bile baş ağrısı yapıyor, çok yüksek sesle de kullanmıyorum bu normal mi? Nasıl bir çözüm bulabilirim bazen dışarıdan gelen sesleri kestiği için kullanmak istiyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum.
Yüksek sesle uzun süreler müzik dinleme kalıcı işitme kaybına veya baş ağrılarına yol açabilir dikkatli olmakta fayda var.Kulaklığı kısa sürelerde kullansam bile baş ağrısı yapıyor, çok yüksek sesle de kullanmıyorum bu normal mi? Nasıl bir çözüm bulabilirim bazen dışarıdan gelen sesleri kestiği için kullanmak istiyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum.
Apple bir ürün kullanıyorsanız desibel i ayarlıyabilirsiniz. Sağlık verilerinde kaç dB arasında kaç dk dinlemenin sağlıklı olduğunu kendisi söylüyor ve eğer bu eşiği aşarsanız otomatik sesi kısıyor.Kulaklığı kısa sürelerde kullansam bile baş ağrısı yapıyor, çok yüksek sesle de kullanmıyorum bu normal mi? Nasıl bir çözüm bulabilirim bazen dışarıdan gelen sesleri kestiği için kullanmak istiyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.