Aliexpress'de ise her şey dahil en fazla 100₺ ediyor. Orijinal olmasa bile en azından 100₺ daha ucuza denk geliyor. Onun dışında yenisini almak dışında tamiri hakkında fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Terziye götürmeyi düşündüm ama bilemedim sonradan.
Ayrıca Online derslerimde olduğu için acilen halletmem gerekiyor tamamen koparsa ne yaparım bilemiyorum yine biraz kulağımda durabiliyor.
Alınmama konusunda size katılmıyorum açıkcası. Bu ilk versiyon Arctis ve ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sesi vs. gayet tatmin ediciydi zamanında 400₺ küsur için. Şu an bilemiyorum tabii ama galiba piyasaya bakmaya başlayacağım.
Alınmama konusunda size katılmıyorum açıkcası. Bu ilk versiyon Arctis ve ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sesi vs. gayet tatmin ediciydi zamanında 400₺ küsür için. Şu an bilemiyorum tabii ama galiba piyasaya bakmaya başlayacağım.
Fark eden bir şey yok. Rakiplerini bilmiyorum dediğim gibi ben 2 gün öncesine kadar memnundum. Aslında halen de memnunum padlere çözüm bulunca kullanmaya devam edeceğim.