thebiscuit Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Mayıs 2022 #1 Merhaba, SteelSeries Arctis 3 kulaklığımı ASUS B550i anakartıma bağladım. Çift kanal kablosuyla bağladım fakat bilgisayar mikrofonu görüyor ama ses vermiyor. Driverlerim güncel.
Merhaba, SteelSeries Arctis 3 kulaklığımı ASUS B550i anakartıma bağladım. Çift kanal kablosuyla bağladım fakat bilgisayar mikrofonu görüyor ama ses vermiyor. Driverlerim güncel.
Çözüm thebiscuit 15 Mayıs 2022 Tamam düzeldi gerekli şeyleri seçip kulaklığın düğmesine basınca oldu teşekkürler herkese.
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 Mikrofonun Çalıştığından Emin Oldunuzmu ? Artı 0 Eksi
KS KS thebiscuit Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Mayıs 2022 #3 Ben.Emos dedi: Mikrofonun çalıştığından emin oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet laptopta denedim çalışıyor. Büyük ihtimalle Windows 11 bugu. Artı 0 Eksi
Ben.Emos dedi: Mikrofonun çalıştığından emin oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet laptopta denedim çalışıyor. Büyük ihtimalle Windows 11 bugu.
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 thebiscuit dedi: Evet laptopta denedim çalışıyor. Büyük ihtimalle Windows 11 bugu. Genişletmek için tıkla... Ben Öyle Sorun Yaşamadım Windows 11 Deyim Şuan Ama Öyle Sorun Yok. Artı 0 Eksi
thebiscuit dedi: Evet laptopta denedim çalışıyor. Büyük ihtimalle Windows 11 bugu. Genişletmek için tıkla... Ben Öyle Sorun Yaşamadım Windows 11 Deyim Şuan Ama Öyle Sorun Yok.
KS KS thebiscuit Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Mayıs 2022 #5 Ben.Emos dedi: Ben öyle sorun yaşamadım Windows 11 deyim şu an ama öyle sorun yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan şüpheleniyorum acaba bir şey mi kapalı çünkü anakarttan çıkan Audio Type-C ile de denedim yine mikrofonda sorun var %0 ses veriyor Artı 0 Eksi
Ben.Emos dedi: Ben öyle sorun yaşamadım Windows 11 deyim şu an ama öyle sorun yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan şüpheleniyorum acaba bir şey mi kapalı çünkü anakarttan çıkan Audio Type-C ile de denedim yine mikrofonda sorun var %0 ses veriyor
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #6 thebiscuit dedi: BIOS'tan şüpheleniyorum acaba bir şey mi kapalı çünkü anakarttan çıkan Audio Type-C ile de denedim yine mikrofonda sorun var %0 ses veriyor Genişletmek için tıkla... Ana kartında sorun olabilir başka mikrofonla çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
thebiscuit dedi: BIOS'tan şüpheleniyorum acaba bir şey mi kapalı çünkü anakarttan çıkan Audio Type-C ile de denedim yine mikrofonda sorun var %0 ses veriyor Genişletmek için tıkla... Ana kartında sorun olabilir başka mikrofonla çalışıyor mu?
KS KS thebiscuit Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Mayıs 2022 #7 Ben.Emos dedi: Ana kartında sorun olabilir başka mikrofonla çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ki deneyeceğim Artı 0 Eksi
Ben.Emos dedi: Ana kartında sorun olabilir başka mikrofonla çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ki deneyeceğim
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #8 thebiscuit dedi: Yok ki deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Ana Kartında Sorun Olabilir Artı 0 Eksi
KS KS thebiscuit Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mayıs 2022 #9 Tamam düzeldi gerekli şeyleri seçip kulaklığın düğmesine basınca oldu teşekkürler herkese. Artı 0 Eksi Çözüm
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #10 thebiscuit dedi: Tamam düzeldi gerekli şeyleri seçip kulaklığın düğmesine basınca oldu teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Bir şey Değil kendine çok iyi bak. Artı 0 Eksi
thebiscuit dedi: Tamam düzeldi gerekli şeyleri seçip kulaklığın düğmesine basınca oldu teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Bir şey Değil kendine çok iyi bak.