Arctis 3 pedi nereden alınır?

eqho

Kilopat
Kulaklığı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve pedleri bitik durumda. Kulaklığın pedlerini değiştirmek istiyorum ancak Türkiye'de fiyatı 100TL ancak Çin'den sipariş edersem daha ucuza geliyor. Nereden almam daha mantıklı? Çin'den sipariş etsem kaç günde gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti'ye yazin, markalar bazen jest yapip ucretsiz -ya da ucretli- olarak gonderebiliyor.
Hocam serviste bulunmuyor sanırım. Bende kolonyalı mendil ile pedleri aşındırdığım için servise verdiğimde komple yenisi ile değiştirdiler.

Garanti'ye yazin, markalar bazen jest yapip ucretsiz -ya da ucretli- olarak gonderebiliyor.
Servise verip gelmesini beklemek istemiyorum. Ara tatil harici fazla oyun oynayamadığımdan önümüzdeki 1 haftalık tatilde elimde bulunması gerekiyor. Şu anda kulaklık takılabilecek durumda değil. Satın almak için önerebileceğiniz site var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı