Arctis 3 Programından Yapılan Ayarlar Kayıt Olmuyor

Cadoky

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar daha alalı 3 gün olan Arcits 3'ümü PC'ye taktığımı normal çalışıyor. Programını kurdum kullanıyorum ama bir sıkıntı var. Yaptığım ayarların hiçbiri etki etmiyor gibi ne ekolayzer ne mikrofon ayarları ne 7.1 açıp kapatmam işe yaramıyor. Forumda dolaştım biraz bulduğum çözümleri denedim Realtek driveri sil demişlerdi yaptım bu seferde mikrofon çalışmadı. (tek jak üzerinden çalışmıyor çift jak bağlayınca çalışıyor ama laptop olduğu için bir sürü aparat ve kablo karmaşası ayrıca çift jak bağlayıncada ayarlar çalışmadı) Realteki tekrar yükledim malesef şu an kulaklığın programını kullanamıyorum yardım edebilecek var mı?
ss.png
ss2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşadım.
Realtek Ses Yongasına sahipseniz SteelSeries Engine Programi ayarlarını kullanılmıyor. Bunu çözmek için sırasıyla bunlar yapılmalıdır. Realtek Ses sürücüsünü güncelleyin.
1-C Program Files Realtek HDA Klasörünü silin. Sonrasında sistemi yeniden başlatin.
2-Başlangıç ayarlarından Realtek Yöneticisini kapatın.
3-Hizmetler Realtek Servicesi seçin. Normalde Otomatikte oluyor. Onu Devre dışı yapın.
4-Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik -Gelişmiş Sistem Seçenekleri -Donanim Donanim yükleme ayarlarını seçip Hayır şıkkını işaretleyin.

Realtek Ses Yongasına sahipseniz SteelSeries Engine Programi ayarlarını kullanılmıyor. Bunu çözmek için sırasıyla bunlar yapılmalıdır. Realtek Ses sürücüsünü güncelleyin.
1-C Program Files Realtek HDA Klasörünü silin. Sonrasında sistemi yeniden başlatin.
3-Hizmetler Realtek Servicesi seçin. Normalde Otomatikte oluyor. Onu Devre dışı yapın.
4-Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik -Gelişmiş Sistem Seçenekleri -Donanim Donanim yükleme ayarlarını seçip Hayır şıkkını işaretleyin.
hda klasörürünü sildim ama başlangıçta ve hizmetlerde realtek ile ilgili bir şey göremedim son sürüme güncelledim realteki
steel series driverını tekrar kurayımmı? pek bişey değişmedi gibide

Son düzenleme:
Sizin sölediğinizi aynen yaptım ama mikrofon lapotpun mikrofonu görüyoe kulaklığın değil

Bunlar nedir? Aynı ürünü kulalnıyorum.Ve Hoparlör olarak görünüyor,arka jacka taktığım için mi ?

Dosya Ekleri

• tyr.png
    tyr.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 109
  • nrew.png
    nrew.png
    9 KB · Görüntüleme: 115
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı