Arctis 3 +SSE3 oldu

Makaleler
6
Yer
The Netherlands
Merhabalar. 3 hafta önce SteelSeries Arctis 3 kulaklık aldım, bilgisayarıma bağladım. İlk gün Engine 3 hiçbir şekilde tanımadı. Realtek Audio Console'den ayarları yaptım bende. Neyse 3 hafta oldu bugün bilgisayarı kapadım 2 saat sonra tekrar açtığımda Hoparlör Realtek Audio olan şey Hoparlör + SSE3 (Realtek Audio) olmuş. Bir baktım Engine'de gördü kulaklığı. Bazı arkadaşlar SSE3 yüzünden sorun yaşadıklarını yazmışlar. Şimdi bu benim için iyi bir şey mi kötü bir şey mi :D Bilenler yazabilir mi?

kulaklık işlemci olmuş :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 95
Senin için iyi bir şey. Aynı kulaklığı kullanıyorum her windows güncellemesinde vs sürekli gidiyor. Steelseries Engine 3 yazılımını güncellemeye korkuyorum yine gidiyor. Bence şu anda keyfini çıkar yarın durduk yere gidebilir :D

Dün akşam 2004 sürümüne güncelledim Windows'u yine gitti. 1 saate yakın uğraştım :D

Ben de şimdiye kadar bir şekilde çözüyordum ama bu sefer ne yaparsam yapayım düzelmedi. Siz ne yaparak çözüyordunuz şu ana kadar?
En son hatırladığıma göre ses simgesine sağ tık yapıp uzamsal sesi Windows Sonic seçtikten sonra tekrar eski haline döndürünce yazılım çalışmaya başlamıştı. Deneyin, olmazsa Steelseries Engine 16.0 sürümünü indirip aynı yolları deneyin.

En son hatırladığıma göre ses simgesine sağ tık yapıp uzamsal sesi Windows Sonic seçtikten sonra tekrar eski haline döndürünce yazılım çalışmaya başlamıştı. Deneyin, olmazsa Steelseries Engine 16.0 sürümünü indirip aynı yolları deneyin.
Ben de öyle yapıyordum ama güncelleme geldi sanırım, artık o şekilde çözememeye başladım. Realtek Driver sürümünüzü de söyleme imkanınız var mı acaba?

Düzenleme: Bunu yazdıktan sonra bir kez daha bilgisayarı açıp kapattığımda düzeldi. Yine eskisi gibi olmasından dolayı çok mutluyum, teşekkürler yardımın için.

Ben de öyle yapıyordum ama güncelleme geldi sanırım, artık o şekilde çözememeye başladım. Realtek Driver sürümünüzü de söyleme imkanınız var mı acaba?

Düzenleme: Bunu yazdıktan sonra bir kez daha bilgisayarı açıp kapattığımda düzeldi. Yine eskisi gibi olmasından dolayı çok mutluyum, teşekkürler yardımın için.
Hocam denemekten başka çaremiz yok :D Sevindim sorununuz çözüldüğü için. Rica ederim.

Realtek driver sürümüme şu anda bakamıyorum malesef. İşteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı