Arctis 3 vs Arctis 5

Alp Yüksekkaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir kulaklık almaya karar verdim ve gerek sadeliği olsun gerek de kalitesi olsun Arctis serisinden bir kulaklık almaya karar verdim. Arctis 3 sadece jak kablosu ile bağlanıyor. Arctis 5 ise hem jak hem de USB ile bağlanabiliyor. Aynı zamanda RGB ve ChatMix gibi özellikleri de var Arctis 5'in. Bir diğer husus ise anakartım Asus H81M Plus modeli ve bu kulaklıklarda ses kartı yok diye biliyorum. O yüzden herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım? Ses kartlı bir kulaklığın ne gibi bir artısı vardır? Başka öneriler de yapabilirsiniz önerilerinize açığım.

Steelseries arctis 5'te arctis 3'ten farklı olarak DTS Headphone X var buda ses kalitesini önemli ölçüde değiştirir. Sonuçta yazılımla sanal bir surround ses elde ediyorsun bu yüzden bu yazılım önemli. Technopat'ta Steelseries Siberia 350 incelemesinde DTS'nin sesi iyi anlamda değiştirdiğini belirtmiş. Bu yüzden steelseries arctis 5 ile 3 arasından 5'i almanı öneririm onun duşında logitech g633 öneririm oda gayet güzel bir kulaklık ama mikrofonu zamanla sarkma yapıyor diyorlar en sorunsuzu steelseries gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı