Arctis 3 vs Cloud 2 vs MasterPulse Pro

MasterPulse ile Pro model arasında RGB aydınlatma ve 7.1 dışında fark yok. Keza kulaklığın iç sürücüleri kulağıma direkt temas edip, ağrı yapmıştı bende. O yüzden istekleriniz için doğru bir model değil. Cloud 2'nin de tasarımı yani ergonomi olarak Cloud Core ile aynı. Biliyorsunuz uzun süredir kullanmaktayım modeli. Bu aralar biraz fazla sıkı gelmeye başladı. Sanki böyle boğuyormuş gibi bir hissiyat vermeye başladı. Keza Cloud Core modeli de stoklarda bittiğinden elimdekini yakın bir süre sonra satacağım. Ardından piyasada gene bu fiyatlarda yeni çıkmış bir model deneyeceğim. Aklımdaki ilk isimde aslında Arctis 3.

Son düzenleme:
Arctis 3 ün ses seviyesi az mı arkadaşın dediği gibi ?

Hayır tabikide.Steel series Arctis 5 ve Arctis 7 - DTS 7.1 kullanıyor fakat Arctis 3 Sanal surround da 7.1 kullanıyor evet arada iki model arasında fark var fakat Cloud 2 reklamlarla ve yayıncılar sayesinde gerektiğinden fazla büyütülmüş bir kulaklık ben olsam Arctis 3 alırdım.Ama en doğru kararı inceleme videolarını izleyerek vermenizi tavsiye ederim.(Arctis 5 kullanıyorum şuan.)

Peki bunları deneyebileceğim İzmir'de bir yer var mı?
Pro nun incelemesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biraz beklerseniz 1 hafta sonra Starnet game cafede ürünlerimizin satışı başlayacak.
Starnet E-spor Arena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…