Arctis 3 vs Cloud II vs HS50

Daha fazla  
1. seçenek: HyperX Cloud II 7.1 Kulaklık
2. seçenek: Steelseries Arctis 3 Kulaklık
3. seçenek: Corsair HS50 Kulaklık
FPS oyunları oynayıp dizi ve film de izliyorum. Hangisi en mantıklı olur sizce? Gönlüm Cloud II'den yana

Ses seviyesi olacak en düşük olan Arctis 3 onu baştan söyleyeyim.

Sanırım HS50 yerine Cloud II daha iyi bir tercih olabilir.
Dostum sen tam bir kulaklık canavarısın ,neredeyse tüm kulaklıkla ilgili yazılarda sen varsın.

Diğerlerini kullanmadım o yüzden kötüleyemem. Ama HyperX Cloud II 4 yıldır kullanıyorum, daha iyisini kullanmadım. Bugün bozulsa aynısını alırım.

Diğerlerini kullanmadım o yüzden kötüleyemem. Ama HyperX Cloud II 4 yıldır kullanıyorum, daha iyisini kullanmadım. Bugün bozulsa aynısını alırım.

Valla ben çok hata yaptım kulaklık alırken, HyperX Cloud 2 alacaktım ama forum sağ olsun Razer Kraken T.E THX aldım hiç memnun değilim. Yaza doğru Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Anakartım besler mi?
Anakart; Gigabyte Z97 D3H.
Ses kartı; ALC 892.
Bu seçenekler arasında Hyperx Cloud 2 almanı öneririm

Bence yeni konu açın. Daha net cevap alırsınız.
En çok rahat hangisidir? Corsair HS50 var anlık ne rahat, ne rahatsız. Orta yani. Cloud II iyi midir?

Kusura bakma konunu kirlettim. Benim genellikle çevremden duyduğum HyperX Cloud 2 daha rahat, çok iyi ses kalitesi var diyorlar.

Kusura bakma konunu kirlettim. Benim genellikle çevremden duyduğum HyperX Cloud 2 daha rahat, çok iyi ses kalitesi var diyorlar. HyperX var iken Corsair HS50'yi tartışmak tuhaf ama size kalmış tabii ki.
Estağfurullah. Birazda rahatlığımı önemsiyorum da Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…