Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 23 Kasım 2018 #1 Bu kulaklıklar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ses, mikrofon kalitesi önemli. Genellikle oyun için alıyorum ara sıra ise film ve müzik için. Başka önerebileceğiniz model var mı? HyperX Cloud da olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2018
Bu kulaklıklar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Ses, mikrofon kalitesi önemli. Genellikle oyun için alıyorum ara sıra ise film ve müzik için. Başka önerebileceğiniz model var mı? HyperX Cloud da olabilir.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 23 Kasım 2018 #2 Aralarından en iyisi HS60. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz öneri yapabiliriz.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 23 Kasım 2018 #3 aroundtheoutside dedi: Aralarından en iyisi HS60. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Düzenleme= 350 TL civarı ama taksitli olsun ve vade farkı koymasın. Fark koyuyorsa da az . Artics 3 veya HS50 olabilir. Son düzenleme: 23 Kasım 2018
aroundtheoutside dedi: Aralarından en iyisi HS60. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Düzenleme= 350 TL civarı ama taksitli olsun ve vade farkı koymasın. Fark koyuyorsa da az . Artics 3 veya HS50 olabilir.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 23 Kasım 2018 #4 Ben olsam sırf konforu yüzünden Arctis 3 alırdım, ses kalitesi konusunda HS50'yi denemedim bilmiyorum.
Ben olsam sırf konforu yüzünden Arctis 3 alırdım, ses kalitesi konusunda HS50'yi denemedim bilmiyorum.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 23 Kasım 2018 #5 aroundtheoutside dedi: Aralarından en iyisi HS60. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... aroundtheoutside dedi: Ben olsam sırf konforu yüzünden Arctis 3 alırdım, ses kalitesi konusunda HS50'yi denemedim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arctis 3 siyah renk linkini atar mısınız? En ucuzu.
aroundtheoutside dedi: Aralarından en iyisi HS60. Bütçenizi tam olarak belirtirseniz öneri yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... aroundtheoutside dedi: Ben olsam sırf konforu yüzünden Arctis 3 alırdım, ses kalitesi konusunda HS50'yi denemedim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arctis 3 siyah renk linkini atar mısınız? En ucuzu.