Arctis 3 vs G213 vs Cerberus V2

Ege20021903

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G231, Steelseries Arctis 3 7.1 ve Asus Cerberus V2 oyuncu kulaklıklarından birisini almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

Arctis 3, diğer söylediğiniz modellerden çok daha iyi bir kulaklık. Zaten rakipleri de değil Arctis 3'ün. 7.1 istiyorsanız Arctis 3 bu bütçede alınabilir.

İncelemesine bakabilirsiniz:

Steelseries Arctis 3 7.1 Surround İncelemesi

Eğer 7.1 diyorsanız Arctis 3 ama illa ki 7.1 olması gibi bir şartınız yoksa Cooler Master Masterpulse MH530 kulaklığını da öneririm.

Arctis 3 ü denemeden almayın. Ben de alacaktım fakat denemeye gittigimde kafada pek rahat durduğunu söyleyemem. Kulağım kulaklığın sesi verdiği yere değiyordu. Bu durum baya rahatsiz edici bir durum. Tabi bana göre. Fakat bu 3 kulaklık arasından tercih yapsam, Arctis 3 derim. Nedeni ise 7.1 olması.

Dolby'nin 7.1 surroundunun diğerlerinden çok daha iyi olduğu doğru mu? Eğer doğruysa Dolby 7.1 kullanan bir kulaklık tavsiyeniz var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı