Arctis 5 2019 vs Artics 1 Wireless

Bütçe
0-1200

GYD

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, eski kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık alacağım ancak kulaklıklardan pek anladığım söylenemez.

Tercihim kablosuz kulaklık kullanmak ancak kulaklıklardan fazla anlamadığım için kablosuz kulaklığın, kabloluya kıyasla ses kalitesinden emin olamadım ve kablosuz kulaklık ile ses kasılabiliyor mu bilmiyorum bu yüzden aşağıdaki iki kulaklık hakkında size danışmak istedim.

1) SteelSeries Arctis 5 2019.
2) SteelSeries Arctis 1 Wireless.

İki kulaklık arasındaki farkları ve ses kasma durumunu etkileyip etkilemeyeceğini merak ediyorum, sizin tercihiniz hangisi olurdu?

Bir dakika ikisine de bakıp geri dönüş yapayım.
İkisi de iyi ancak kablosuz olanı belki ilerleyen senelerde zannetmiyorum ama eğer arıza çıkartırsa yapacak pek fazla bir şey olmayabilir. Ancak sen diyorsan ben kabloyla uğraşamam kablosuz al. Kafanı rahat ettirmek istiyorsan kablolu al. Tercih senin ve pek fazla bir ses kalite farkı yok aralarında.

Bir dakika ikisinede bakp geri dönüş yapayım
İkisi de iyi ancak kablosuz olanı belki ilerleyen senelerde zannetmiyorum ama eğer arıza çıkartırsa yapacak pek fazla bir şey olmayabilir ancak sen diyorsan ben kabloyla uğraşamam kablosuz al kafanı rahat ettirmek istiyorsan kablolu al tercih senin ve pek fazla bir ses kalite farkı yok aralarında

Peki ses kasma konusunda nasıllar hocam bilginiz var mı? 7.1 olayından hiç anlamıyorum.
Son olarak bazı kablosuz kulaklıklarda rahatsız edecek kadar hışırtı sesi geliyor bunda da aynı sorunu yaşar mıyım sizce?

Peki ses kasma konusunda nasıllar hocam bilginiz var mı? 7.1 olayından hiç anlamıyorum.
Son olarak bazı kablosuz kulaklıklarda rahatsız edecek kadar hışırtı sesi geliyor bunda da aynı sorunu yaşar mıyım sizce?

Şimdi pek fazla kablosuz kulaklık kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım bir şey olmuyor diyor zaten alacağın marka çok iyi ve gelişmiş bir marka 7.1 ise daha güzel ve canlı seslerle birlikte sesin boyutunu arttırıyor hani YouTube'da 8D ses diye videolar varya hah işte o sesi tam anlamıyla almana yarıyor bence uzun vadede bir şey yaşamazsın ama garantisi olmasına dikkat et malum kablosuz teknolojisi pek gelişmedi en azından garantisi olunca kafan rahat olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı