E emonachi Hectopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 151 20 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar SteelSeries Arctis 5 kulaklığımdan ses geliyor ama mikrofon ayarını bir türlü yapamadım, yardımınıza ihtiyacım var.
Arkadaşlar SteelSeries Arctis 5 kulaklığımdan ses geliyor ama mikrofon ayarını bir türlü yapamadım, yardımınıza ihtiyacım var.
K keenimo Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 97 Çözümler 1 20 Temmuz 2019 #2 Ses sürücülerini güncelle, Steelseries'ın uygulamasını indir zaten yüklüyse son sürüme güncelle, ses ayarlarında doğru cihaz seçili mi kontrol et.
Ses sürücülerini güncelle, Steelseries'ın uygulamasını indir zaten yüklüyse son sürüme güncelle, ses ayarlarında doğru cihaz seçili mi kontrol et.
E emonachi Hectopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 151 20 Temmuz 2019 #3 keenimo dedi: Ses sürücülerini güncelle, Steelseries'ın uygulamasını indir zaten yüklüyse son sürüme güncelle, ses ayarlarında doğru cihaz seçili mi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorum. SteelSeries uygulamasından da yapmaya çalıştım ama bir ses gitmiyor.
keenimo dedi: Ses sürücülerini güncelle, Steelseries'ın uygulamasını indir zaten yüklüyse son sürüme güncelle, ses ayarlarında doğru cihaz seçili mi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcam bilmiyorum. SteelSeries uygulamasından da yapmaya çalıştım ama bir ses gitmiyor.