Arctis 5 rahat mı?

Daha fazla  
Herkese selamlar. Arkadaşlar Arctis 5 incelemelerime göre rahatlığıyla ön plana çıkan bir kulaklıktı. Ancak bazı yerlerde kafamı sıkıyor rahat değil tarzında yorumlar gördüm. Benim de kafam azcık büyük olabilir normale göre. Sizce kafamı sıkar mı kullanan arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda?

Ben Arctis 3 kullanıyorum. Tasarımı aynı. Kulaklığı geçen yıl aldım. Oldukça rahat üstündeki kafa bandını kendine göre ayarlayabiliyorsun. Uzun süre bilgisayar başında kalınca kafamda olduğunu unuttuğun zamanlar olmuştur.

Ben Arctis 3 kullanıyorum. Tasarımı aynı. Kulaklığı geçen yıl aldım. Oldukça rahat üstündeki kafa bandını kendine göre ayarlayabiliyorsun. Uzun süre bilgisayar başında kalınca kafamda olduğunu unuttuğun zamanlar olmuştur. Şöyle söyleyeyim eğer RGB'ye gerek yok diyorsanız. Arctis 3'de alabilirsiniz. Aralarında ses açısından, mikrofon açısından pek bir fark yok.
Ama ben laptopta kullanıcam o yüzden ses kalitesi yeteri kadar iyi olmaz diye korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı