Arctics kaç kullandım hatırlamıyorum ama 4 tane kulaklık inceledim Teknosada. G serisinden bir kulaklık, büyük ihtimalle g432 dir. Razer Black Shark V2x, Hyper X Cloud II, SS. Şimdi bu kulaklıkları tek tek değerlendireceğim.
Logitech kulağını içine alıyor. Malzeme kalitesi plastik, kırılır falan suphesine düşmeyin. Kardeşim yılların Warbandçısı Samed Gungoru takip ediyor ve dediğine göre 8 yıldır aynı kulaklığı kullanıyor. Bana kalırsa bu tüm kulakliklardan eski olmasına rağmen en iyisi budur.
Cloud II'nin sesi boğuk boğuk geliyordu tam deneyemedim ama tüm samimiyetimle o kadar paraya rahatlığı bi Logitech değil.
SS de Logitech gibi plastik ama gerek malzeme kalitesi olsun gerek içime sinmeyişi olsun tercih etmezdim.
Black sharka gelecek olursak listenin başına 1 logi 2 razer ya da tam tersi. Zirveyi bu 2 si taşıyor diyebilirim.
Ek olarak kuzenin PC de de hyper x cloud 2 yi denedim. O 800 e falan almıştı 1-2 yıl önce. O kulaklığın tek artısı sesleri ses sistemi gibi verip kulağınızı parcalayabiliyor, çok yüksek seste, o kadar.
Ben senin yerinde olsam kablosuz olan g435' e yonelirdim. Hem de hafif. Şimdi mikrafonu için boş yapacaklar olacaktır illaki karşı taraf senin sesini alıyorsa benim için tamamdır. Mağazada denersen daha rahat anlarsın yoksa sana 100 yıl deneyimlerimi anlatırım ya da insanlar kendi kullandigi malları onerip dururlar, iyi günler, saygılar...