Arctis 5 vs Cloud 2 vs GSP 350

AlperenAy132

Kilopat
Arkadaşlar siz hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir de aklıma çok takılan bir şey var. Benim bilgisayarımda sıkıntı var kulaklığı direkt olarak bilgisayara takınca aşırı cızırtılı geliyor ses ve mikrofon girişi bozuk iki tarafta da. Bu yüzden USB ses kartlarını tercih ediyorum. Aldığım kulaklıkları kötü şekilde etkiler mi bu ses kartları birinci takıntım bu. İkincisi de Sennheiser GSP 350 jak girişi kullanmıyormuş direkt olarak USB ile bilgisayara bağlarsam yine cızırtı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmalarıma ve başkalarının incelemelerine baktım.Kararım GSP 350'den yana bayramdan sonra alacağım.
Sennheiser GSP 350
Burada oldukça uygun bir fiyata var.Umarım bayramdan sonraya kadar devam ediyordur.
Webdenal geçen haftalarda da GSP 350 üzerinde bu indirimi uygulamıştı ve 24 saat sürmüştü. Onun dışında burada var. Gameekstra üzerinden de bayram bitmeden ürünün biteceği kanısındayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı