Arctis 5 vs Cloud II

VqEren

Hectopat
Arkadaşlar baya araştırdım ama yine ikisi arasında kaldım. Yabancı form sitelerinde Cloud II daha iyi diyorlar ama buraya baktığımda Arctis 5 daha iyi diyorlar. Biraz kafam karıştı sizce hangisi ve neden bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech, kulaklık bölümünde başarısız olduğunu düşünüyorum. Neredeyse hiçbir kulaklığı rahat değil, çok şikayet aldık. Tavsiyem Artics 5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben indirimden Cloud 2 aldım. Açıkçası şimdiye kadar başka da kulaklık görmedim karşılaştıracak kadar. Uzun saatler oyun oynayan biriyim. Başımda en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Kadifemsi yapısı olan .padlerini kullanıyorum. Diğer padleri uzun sürede terleme yapıyor. 7.1 sistemler sanal ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatamıyor bana. Karşılaştırma imkanım olmadı ama cloud 2 de 7.1 kullanmam. Ama filmlerde, dizilerde, müzik dinlerken ayrı bir tat katıyor. Ama dediğim gibi ben indirimden aldım. Ve gayet memnunum.

Teşekkür ederim. Bende oyun oynayan biri olarak ilk önce rahatlığa bakıyorum. Biraz araştırdıktan sonra Arctis 5 7. sesi daha iyi olduğunu öğrendim ve Arctis 5 daha yeni bir kulaklık. Mikrofonu iyi rahat ve hepsiburada'da 450 Tl fiyatı var. Cloud II ile neredeyse aynı fiyat 20 Tl daha ucuz. Bu yüzden hepsiburada'dan almayı düşünüyorum çünkü ucuz diyer sitelere göre. Başka sitelerde 600 Tl gibi fiyatlar var. Benim aklımı karıştıran sadece hangi ürünü almalıydım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…