Arctis 5 vs Cooler Master MH750

Benim önerim arctis 5. Çünkü arctis 5 modelinde ses seçeneklerin daha çok kendine uygun olan ses profilini ayarlayabilirsin.

Mh750 alıp aynı gün iade ettim. Static ses problemi vardı. Ben memnun kalmadım. Sizin uzun zamandır kulaklık sorduğunuzu görüyorum. Bu kadar araştırma insanı fazla beklentiye sokabilir. Mh750 ise o beklentiyi karşılayacak "işte bu" diyeceğiniz bir kulaklık değil bence. Diğerini kullanmadığım için onun hakkında bir şey diyemem.

Mh750 alıp aynı gün iade ettim. Static ses problemi vardı. Ben memnun kalmadım. Sizin uzun zamandır kulaklık sorduğunuzu görüyorum. Bu kadar araştırma insanı fazla beklentiye sokabilir. Mh750 ise o beklentiyi karşılayacak "işte bu" diyeceğiniz bir kulaklık değil bence. Diğerini kullanmadığım için onun hakkında bir şey diyemem.
Static ses problemi derken uğultu mu geliyor. Benim yeni aldığım cooler master mh750de de uğultu var.
Arctis 5 te uğultu var mı acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı