Arctis 7 düşük ses sorunu

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin.
Bugün SteelSeries Arctis 7 2019 Edition kulaklık aldım. Ses ayarlarına adapte olamadım, çok karışık.
Öncelikle kulaklığı bağladığımda ses ayarlarında "Arctis 7 Game" ve "Arctis 7 Chat" seçenekleri çıkıyor ve ikisinden de ses farklı geliyor. Kulaklığın üzerindeki chatmix tuşu ortada yani eşit şekilde duruyor.
Herhangi bir equalizer ayarı yapmadım çok bilgim olmadığı için. Ancak bana ses kısık gibi geliyor. Bu zaman kadar Cloud II kulandım hep, ikisini karşılaştırdım sonuç; Arctis 7'nin sesi kısık.
SSE3 üzerinden nasıl ayar yapmam veya genel olarak neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verir misiniz?
@Neşeli Enginar Reis sanırım sen de bu kulaklıktan kullanıyordun, seni de bekliyorum buraya.
Sevgiler.

2019 modellerinde programda sorun var diye biliyordum ben ya da kod çıkmaması gibi. Programda performans modu gibi bir şey var ise onu işaretle bence.

Equalizer ayarlarında varmış performans modu. Deneyip bakalım.
Bunun haricinde yapmam gereken bir şey var mı acaba, bileniniz var mı?

Son düzenleme:
Equalizer ayarlarından performans moduna alınca çözüldü benim problemim.

Sorun sizde veya ayarlarda değil. 40 mm sürücüler var actris 7 de. Cloud 2 50 mm var fark buradan diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…