Arctis 7 tavsiye eder misiniz?

Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an Arctis 5 kullanıyorum. Arctis 7 satan bir satıcı buldum ve takas teklif ettim. Arctis 5 + 200 ₺ verip Arctis 7 alacağım fakat önce sizlere danışmak istedim.
Şöyle bir inceleme gördüm: Steelseries Arctis 7
Benim bildiğim Arctis 5 ve 7 aynı ses sürücülerini kullanıyor ama burada yerin dibine gömmüş. Acaba kablosuz olduğu için böyle bir şey olabilir mi? Kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Baya iyi abartmış. Bas konusunda kısmen şöyle haklı, karşılaştıracağınız diğer ürünler kadar kulağınıza ve kafanıza baskı uygulamıyor. Bu yüzden bazı seslerin yeterli gelmemesi normal. Arctis 5 kullanan birisi olarak baslı bir müzik açın, normal takılıyken ve az baskı yaparak test edin farkı anlayacaksınız.

Ürünü beğendiyseniz kullanabilirsiniz zaten elinizdeki üründen çokta farkı yok ses kalitesi olarak sadece kablosuz özelliği büyük bir artı.

Ben Arctis 5 kullanıyordum kablosuz olsun diye Arctis 7 2019 Edition aldım. Normalinde bir fark yoktur tahminimce fakat 2019 Edition'ın oyun harici performansı bariz daha iyi film, müzik vb.. Oyun için çok bir fark göremedim.

Yeni bir ürün almayı düşünmüyorum. Sadece bu takası yapmaya değer mi o konuda endişeliyim. Eğer 7'nin Arctis 5'den geri bir performansı yoksa kablosuz özelliği güzel artı olur. Kablosuz performansı ve üründe sorun olup olmaması şuan tek endişem.

Arctis 7 kullandım ama kulaklığın fiziksel malzemesi kaynaklı kullanırken çıkardığı bir takım sesler beni rahatsız ettiği için eski kulaklığım olan Plantronics'e geçtim. Arctis 7'yi de PS4 kullanırken yine kullanıyorum. Kullandığım süre boyunca bahsettiğim şey haricinde bir sıkıntım yoktu. Şarjı da çok iyi dayanıyor, 2 günde bir şarj ettiğim bile oluyordu. Ama şahsen Arctis 5'den 7'ye geçmeye gerek yok diye düşünüyorum. Arctis 7 2019 Edition bendeki.

Mikrofon olan tarafta çıtırdama mı yapıyordu? o ses benimkinde de çıkıyor da. Kablosuz kullanırken sesde gecikme,takılma vb. oluyor mu?
Satıcıyla takas için anlaştık fakat farlı şehirlerdeyiz. Bu takası yapmanın güvenli bir yolu var mı? Kargolarken görüntülü konuşalım diyor da bana pek güvenli gibi gelmedi.

Son düzenleme:

Ses anlamında bir problemim olmadı. Mikrofon güzeldi, gecikme olmadı, aldığım ses de bana göre kaliteliydi. Benim bahsettiğim sorun kulaklığın fiziksel malzemesi. Muhtemelen kulağım kulaklığa tam oturmadığından özellikle sağa sola çevirirken garip garip sesler çıkarıyordu rahatsız ediyordu. Bu problem haricinde oldukça güzel bir kulaklık. Arctis 5 ile 7'nin kulaklık tipi aynı olduğundan 5'de rahatsız olmuyorsanız 7'de de olmazsınız diye düşünüyorum.

İfadeler: MTN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…