Arctis 7+ vs Arctis Nova 5

Ehiyyy

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba şu an kullandığın Arctis Nova 3'ten kablosuz bir kulaklığa geçme kararı aldım ancak bu iki model arasında takıldım. Başka marka almayı düşünmüyorum bu yüzden sadece iki cihaz üzerinden yorum yaparsanız sevinirim. Batarya ömrü benim için önemli değil müzik işiyle de uğraşıyorum ve en temiz sesi almam önemli.

Nova 7 al. Bu kulaklığı turnuvada kazananlara veriyorlar onlarda hiç kutuyu açmadan Sahibinden'de satıyor.Güncel olarak kullanıyorum 1 yıldan fazla oldu detaylı bilgi verebilirim.

Nova 7 al. Bu kulaklığı turnuvada kazananlara veriyorlar onlarda hiç kutuyu açmadan Sahibinden'de satıyor.Güncel olarak kullanıyorum 1 yıldan fazla oldu detaylı bilgi verebilirim.
İnternette genellikle Nova 7 dip ses sorunlarını gördüm ve eski Arctis 1 tasarımının rahatlığı daha hoşuma gittiği için biraz daha 7+'a yakınım diyebilirim. Nova 7 malzeme kalitesi nasıl?

İnternette genellikle Nova 7 dip ses sorunlarını gördüm ve eski Arctis 1 tasarımının rahatlığı daha hoşuma gittiği için biraz daha 7+'a yakınım diyebilirim. Nova 7 malzeme kalitesi nasıl?

Doğal olarak dediğin modellerden kaliteli. Dip ses tüm Wireless kulaklıklarda var henüz öyle bir teknoloji yok ben bu konuları çok araştırdım her insanın kulak frekansı farklı,herkes duyamıyor dip sesi bu yüzden bilgi sığlığı mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…