Arctis 7 vs Cloud II vs GSP350

heaveNNN

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar, şu anda Razer Kraken Chroma 7.1 kullanıyorum. Kulaklık ses kalitesi olarak çok kaliteli lakin rahatlık ve mikrofon olarak memnun değilim. O yüzden yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kablo işiyle uğraşmamak istediğimden dolayı wireless'lı almak istiyorum (olmasa da olabilir). O yüzden forumlardan okuduğum kadarıyla aklımda birkaç tane kulaklık var bunlar şunlar:
  • Steelseries Arctis 7
  • Kingston Cloud II
  • Corsair Void Pro
  • Sennheiser GSP350
Araştırmam sonucunda Cloud II'ye eski sürücü diyip alınmaz , Arctis 7 ise diğer kulaklıklara göre ses kalitesi çok kötü ama çok rahat deniyor. Sennheiser'ı ise çok övüyorlar lakin tasarımı sebebiyle çok sıcak bakamıyorum.
Yani bu kulaklıklar arasından birini kullanıp tarafsız yorum yapar yada başka kulaklık var ise önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries ses konusunda iyi fakat şu an SS arctis 5 kullanıyorum ve bazı oyunlarda boğuk ses sorunu var.
SS veya Corsair veya Sensheidler veya ASUS alabilirsin. Bütçeyi biraz daha arttırıp Sensheidler G4ME Zero veya G4ME One alabilirsin. Ek olarak ASUS ROG Fusion 500'de alınabilir ama bütçene bağlı.

Arctis serisi ses kalitesi kötü yorumuna kesinlikle katılmıyorum, bir çok markayı kullandım en beğendiğim model Arctis 5 oldu. Gerek tasarımı gerek rahatlığı harika bir kulaklıktır SS Arctis. Yeter ki kendinize göre ayarlarını yapın.
Cloud 2 güzel bir kulaklık evet ama miladı doldu 3 kulaklığını satın aldım hepsinde cızırtı problemi vardı.

Ses kartını kullanmıcaksan cloud 2.
Ses kartını kullanıcam.
Bende tam kestiremiyorum işte. Aslında kablo işleriyle uğraşmamak için wireless almak istiyorum ama şöyle bir durum var Arctis 7 ve Arctis 5'in teknik özelliklerine bakınca Arctis 5 sayısal olarak daha iyi gözüküyor onu çözemedim birde

Ses kalitesi olarak çok memnunum şu kraken'den ama uzun süre kullanınca çok rahatsız ediyor be

Hocam bu konu biraz da zevk meselesi ben kablolu ürünleri tercih eden birisiyim Arctis 7 alacak bütçem olmasına rağmen Arctis 5 aldım. Çoğu markayı kullanmış biriyim Sennheiser markasını kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Kablo meselesine dönersek sık oyun oynadığım için ürünün şarjı vs unuttuğunda kablosunu bağlaman gerek gibi durumlar olabiliyor ama dediğim gibi bu durum kişinin zevkine bağlı ben kablolu ürünlerden memnun olduğum için Arctis 5 gayet yeterli.
Dediğiniz gibi 2 değerinde Arctis 5 önde bunun sebebini bende bilmiyorum.

Eğerki arctis serisi alırsam 7 alıcam ama o kadar kararsızımki anlatamam DDD

Ben steelseries alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…