Arctis 7+ white mikrofonu nasıl?

Oyuncu mikrofonunda nirvana HS80'dir. Arctic modellerinin mikrofonu genel olarak güzel. Cloud 2, Alpha S ve PRO X göre daha başarılı buluyorum.
HS80 alacağım gibi duruyor, ikinci elde değişim ürünü bulduğum 3000 TL fiyata var. Ama iadesi söz konusu olmaz tabii ki ikinci el olduğundan dolayı. Amazon yenilenmiş halini 3150 TL'ye satıyor ama o da yenilenmiş olduğu için korkutuyor. TR'de en ucuz 5150 TL yoksa.

HS80 alacağım gibi duruyor, ikinci elde değişim ürünü bulduğum 3000 TL fiyata var. Ama iadesi söz konusu olmaz tabii ki ikinci el olduğundan dolayı. Amazon yenilenmiş halini 3150 TL'ye satıyor ama o da yenilenmiş olduğu için korkutuyor. TR'de en ucuz 5150 TL yoksa.
HS80 ses ve mikrofon olarak efsane. Arkadaşımda uzun zamandır kullanıyor. Şu an yeni modellere göre tek dezavantajı şarj süresi.

Şu anda değişimden gelen Arctis 7+ ürünümü satmayı düşünüyorum fiyatı da artmış 1 ay içinde ama dünden beri ilanda pek tık yok bir kişi yazdı. Tüketici hakem heyeti çok uzar mı başvursam?

Hocam Windows üzerinde kaydedip dinlediğimde kendi sesimi beğeniyorum ama arkadaşlarıma Discord'da bir türlü beğendiremedim. Aktif CH321 kullanıyorum o daha başarılı diyorlar.
İşte o farklı bir olay.

Yani mesela sidetone açtığınız zaman, sesiniz yine iyi geliyor mu? Yüksek bir ihtimal geliyordur. Ama birisi ile Discord üzerinde konuşsanız ya da yayın yapsanız o mikrofon ile karşıdaki kişi fark eder.

İşte o farklı bir olay.

Yani mesela sidetone açtığınız zaman, sesiniz yine iyi geliyor mu? Yüksek bir ihtimal geliyordur. Ama birisi ile Discord üzerinde konuşsanız ya da yayın yapsanız o mikrofon ile karşıdaki kişi fark eder.
Bu yüzden tercihimi HS80'den yana kullanacağım galiba hocam. İnceleme için de teşekkürler güzel bir inceleme olmuş. Sizce değişim ürünü denilen sıfır HS80 mi yoksa Amazon üzerinden yenilenmiş HS80 mi? İkisi de 3000 TL'ye gelicek bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı