Arctis 7+ Wireless vs Razer Blackshark v2 Pro Wireless

Bütçe
4000

Semdulge

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

CS: Go için 3-4 bin lira civarı kablosuz kulaklık arayışındaydım.

Başlıkta belirttiğim iki kulaklık arasında kalmıştım ve Steelseries aldım ancak sanki çok kalın, basslı ses alıyor gibiyim. Bir süre kullansam alışırım gibi ama diğer modelde daha net ses alabilir miyim diye merak ediyorum. İade edip Blackshark v2 Pro almayı düşünüyorum.

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Hocam bayağıdır bende bakıyorum G733 ve G PRO X çok inceledim hep problemli olduğunu okuyorum. SteelSeries'de içime sinmedi son 2 gündür Razer BlackShark V2 Pro inceliyorum gayet güzel alınabilir duruyor. Ben de 2023 modelini gördüm arada kaldım. BlackShark V2 Pro'nun bütçen elverişli mi bilmiyorum ama bir bak istersen 2023 modeli bayağı iyi gibi sadece yorum yapılmamış pek 1 2 ay önce çıkmış.

Forumda 2023 modelini kullanan bilgisi olan var mıdır acaba.

Blackshark V2 Pro 2023'ü Türkiye'de satış yapan yer göremedim. Özellikleri güzel ama mevcut Blackshark V2 Pro'dan çok pahalı olacak. Dolar olarak da mevcuttan pahalı lanse edildi.
Amacınız ses kasmak ise Hyperx'in kablosuzları iş görür. Sorunsuz model alayım derken işinize yaramayacak özelliklere tonla para ödemeyin derim.
Razer Blackshark V2 Pro kullanıyorum, memnunum ama her insanın beklentisi farklıdır kulaklığın ses karakterinde.
CS GO oynayanlar Hyperx'lerden memnun ses kasmada.

Steelseries'in malzeme yapısı kaliteli, rahat. Mikrofonu da iyi. Ama eski kulaklığımdan alışkanlık mıdır yoksa kulaklığın kendisi gerçekten böyle mi bilemiyorum ama sesler çok basslı. Eq ayarını default yapmama rağmen yine sesler basslı geliyor.

Kablosuz kulaklık arayışındayım. HyperX Cloud 2 alacaktım ama kablosuzunda kronik dip ses sorunu var. Cluoud Alpha'ya da fena demiyorlar ama.

Bir kulaklıkta EQ default yaparsanız firmanın o kulaklık için kalibre edilmiş ses karakteriyle duyarsınız. Yani EQ bandında iki kulaklık da Default olsun. İkisi de apayrı ses vermesi muhtemel. Sen kulağına güvenerek EQ ile sesi istediğin kıvama getirmeye çalışmalısın. Tabi ki her kulaklık EQ bandındaki o barlarla vs. oynadığında o esnekliğe sahip değildir. O zaman ses bozulmasını duyarsın.

Cloud Alpha'ya yopunlaşmalısın o zaman.

2023 modelini şu an İncehesap ve vatan üzerinde satıldığını gördüm Razer kendi sitesinde 200 dolar fiyat etiketi ile satıldığını göstermiş ben Türkiye ücretiyle arasında pek fark göremedim ancak bir kulaklık için o ücret değer mi bilemiyorum tabii...

Genel olarak içime sindi aslında şu an James Donkey 712 kullanıyorum ve 4yıldır kullanıyorum dikkatli kullanıcıyım uzun süre kullanıyorum o yüzden almışken iyisini almak istiyorum ama iade işleriyle uğraşmayı da pek sevmiyorum. James Donkey'den memnunum ama alalı 4 yıl oldu kablosu bile bükülmedi daha sadece soyuluyor artık rahatsız edici olmaya başladı.

Razer BlackShark V2 Pro için genel olarak sevildiğini ve memnun olanları gördükçe Pro 2023 daha mantıklı geliyor arada ki 2000TL fark önümüzdeki 3yıl kullanabileceğim bir kulaklık için bence verilebilecek bir fark gibi geliyor.

Bu arada CS:GO ve Valorant hiç oynamıyorum. Rekabetçi olarak R6 Six Siege ve Hunt Showdown oynuyorum.

Razer Blackshark V2 Pro Rainbow Six Siege'de THX ile hile resmen, benden demesi. EQ bandında sadece mid sesleri arttırın yeterli.

Razer BlackShark V2 Pro Rainbow Six: Siege'de THX ile hile resmen, benden demesi. EQ bandında sadece mid sesleri arttırın yeterli.

Evet incelemerlerde görmüştüm.

Her iki model için de bütçem var sadece hangisini almalıyım konusunda kararsız kaldım...

Yeni modelde Bluetooth desteği de var sanırım. Mikrofonu daha kaliteli buldum. Ayrıca 70 saat denilen pil süresini de hafife almamak lazım tabii ki sanırım hızlı şarjda destekliyordu.

Bu arada Razer Blackshark V2 Pro'nun 2023 versiyonu ile eskisinin arasında 2000 TL fark var. O fiyat farkı ile sana getirisi: 70 saat pil ömrü, harici yayın mikrofonu kalitesi, şarj girişinin USB TYPE C olması ve Bluetooth. Götürüsü: 3.5 MM jack girişi yok.

Evet maalesef TUF Z690 DDR5 anakart kullanıyorum Bluetooth desteği yok ne yazık ki jack girişinin olmaması kötü bir durum ama geri kalan bütün durumlar bence 2000TL'ye değer gibi geliyor benim için...

Bu arada R6 oynuyor musunuz hocam kulaklığı aldığımda ayarları konusunda yardımcı olabilir misiniz veya bu konu hakkında bir rehber bulabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…