Arctis 7+ Wireless'a 5500 TL verilir mi?

• Konuyu başlatan vLo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 783

vLo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi Arctis 7+ Wireless'a 5500 TL verilir mi? Diye bir de size sormak istedim dostlar. Birkaç gündür takip ediyorum gerek formlar gerekse yabancı inceleme videoları dahil araştırıyorum bu kulaklığı. Genelde dip ses olduğundan falan bahsetmişler ama onu da araştırdığımda çoğu kulaklıkta böyle bir problemin yaşandığından bahsedenler olmuş. Kafam çok karıştı dostlar, sizce bu fiyat bandında hangi kulaklığı almalıyım fikirlerinizi ve düşüncelerimizi paylaştığımız bir konu olmasını istiyorum, en azından benden sonra bu kulaklığı alacaklara rehber olsun. Teşekkürler!

İncelediğim kulaklıklar;

Arctis 7+ Wireless.
Arctis Nova 7 Wireless.
Logitech G735 Wireless.
Logitech G733 Wireless.
HyperX Cloud 2 Wireless.
HyperX Cloud Alpha Wireless.

Nova 7 incelemes izlemiştim 7+ üzerine mid ve bası güçlendirmişler fakat onda da dip ses sorunu varmış iade etmişti hatta inceleyen arkadaş bilginiz olsun.

G735 öneririm. Bağlantı kullanım seçenekleri konfor konusunda da iyidir. 3 tane kullanım bağlantı seçenği mevcut.
EQ ayarları deault olarak kullanıldığında günlük basit kullanımda EQ ayarı yapmak şart değil bence. Ama EQ ayarları ike mükemmel oluyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim ilk günler öğrenme alışma sitesinden sonra zorluğu yok.
Bana göre eleştireceğim yönleri maalesef fiyatları ki şu an yükselmiş yine. 2023 ün sonlarına doğru 5 bin TL ye almıştım mediamarktan. İnternetten araştırıp beğendiğiniz modelleri mağazalardan deneme şansı bulduğun modelleri denemenizi öneririm. Mobil uygulaması olmaması haliyle EQ ve ışıkları kontrol edilmemesi ama düğme ile açıp kapanıyor aynı şekilde mikrofonu kapatıp açabilirsin ayrıca mikrofon sök tak şeklinde yani dışarıda da kullanabilir. USB dongle nin büyük uzun olması.

İmzadamki linkten G735 in inceleme konuma bakabilirsin.
Bu arada on/off yani açma kapama tuşuna çift basınca ışıkları kapanıyor o zaman bataryayı kokluyor cidden kolay kolay bitmiyor.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşım 7p+ aldı araştırdığımız kadarıyla kadarıyla kulaklık özellikleri birebir aynı ancak fiyat olarak çok daha ucuz.

Cevabın için çok teşekkürler,

7p+ ve 7+ arasında ki tek farkın oyunun sesini kısıp chatin sesini yükselten tuşun olmamaması diye biliyorum. Bu aslında normal kullanıclar için çok da gerekli bir özellik değil ama kendi adıma yayın yapmaya başladığım için bu özelliği kullanabilirim diye 1000 TL fazla vermeyi önemsemiyorum.

Cevabın için çok teşekkürler,

7p+ ve 7+ arasında ki tek farkın oyunun sesini kısıp chatin sesini yükselten tuşun olmamaması diye biliyorum. Bu aslında normal kullanıclar için çok da gerekli bir özellik değil ama kendi adıma yayın yapmaya başladığım için bu özelliği kullanabilirim diye 1000 TL fazla vermeyi önemsemiyorum.

Yani o zaman size kalmış ben 5 senedir Arctis 3 kullanıyorum arkadaşım da Arctis 7p+ kullanıyor ikimiz de memnunuz

G735 öneririm. Bağlantı kullanım seçenekleri konfor konusunda da iyidir. 3 tane kullanım bağlantı seçenği mevcut.
EQ ayarları deault olarak kullanıldığında günlük basit kullanımda EQ ayarı yapmak şart değil bence. Ama EQ ayarları ike mükemmel oluyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim ilk günler öğrenme alışma sitesinden sonra zorluğu yok.
Bana göre eleştireceğim yönleri maalesef fiyatları ki şu an yükselmiş yine. 2023 ün sonlarına doğru 5 bin TL ye almıştım mediamarktan. İnternetten araştırıp beğendiğiniz modelleri mağazalardan deneme şansı bulduğun modelleri denemenizi öneririm. Mobil uygulaması olmaması haliyle EQ ve ışıkları kontrol edilmemesi ama düğme ile açıp kapanıyor aynı şekilde mikrofonu kapatıp açabilirsin ayrıca mikrofon sök tak şeklinde yani dışarıda da kullanabilir. USB dongle nin büyük uzun olması.

İmzadamki linkten G735 in inceleme konuma bakabilirsin.
Bu arada on/off yani açma kapama tuşuna çift basınca ışıkları kapanıyor o zaman bataryayı kokluyor cidden kolay kolay bitmiyor.

cevabın için çok teşekkür ederim,

G735 benimde tasarımını çok beğendiğim bir kulaklık. fiyat konusunda şuanda 7+ ile arasında aşağı yukarı 1000 TL bir fark var. Peki sizce bu farka değer mi ?

Nova 7 incelemes izlemiştim 7+ üzerine mid ve bası güçlendirmişler fakat onda da dip ses sorunu varmış iade etmişti hatta inceleyen arkadaş bilginiz olsun.
Evet aynı videoyu bende izlemiş olabilirim. Ama o sorunu duyduğumda diğer kulaklıklar içinde bu sorunu internette arattım ve hemen hemen bir çok wireless modelde olduğunu gördüm. Bu konuda uzun zamandır wireless kulaklık kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum.

cevabın için çok teşekkür ederim,

G735 benimde tasarımını çok beğendiğim bir kulaklık. fiyat konusunda şuanda 7+ ile arasında aşağı yukarı 1000 TL bir fark var. Peki sizce bu farka değer mi ?
G735 memnun eder. Ama kıyaslarsak neye göre kime göre memnun eder veya etmez bir şey demek zor. 7+ denemedim. Dediğim gibi fiziksel mağazalardan deneme şansın var bence bende almadan önce araştırmıştım yinede çok fazla model denemiştim mediamark mağazasında ve yine de G735 i beğenerek almıştım.

G735 memnun eder. Ama kıyaslarsak neye göre kime göre memnun eder veya etmez bir şey demek zor. 7+ denemedim. Dediğim gibi fiziksel mağazalardan deneme şansın var bence bende almadan önce araştırmıştım yinede çok fazla model denemiştim mediamark mağazasında ve yine de G735 i beğenerek almıştım.
O zaman logi g735 i amazondan sipariş ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı