K keronimo11 Zeptopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Merhaba, bende Arctis 7X + var ama bu aygıt SteelSeries GG de gözükmüyor ne yapacagım analamadım kendimi de duyuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 26 Aralık 2024
Merhaba, bende Arctis 7X + var ama bu aygıt SteelSeries GG de gözükmüyor ne yapacagım analamadım kendimi de duyuyorum bana yardımcı olabilir misiniz?
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Hocam konu hortlatmak olamaz umarım, değişimden gelen Nova 7X takınca bende de aynı sorun var SS gg cihazı görmüyor çözüm var mı? keronimo11 dedi: Merhaba, bende Arctis 7X + var ama bu aygıt SteelSeries GG de gözükmüyor ne yapacagım analamadım kendimi de duyuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam selam buldum sorunun çözümünü kulaklığın donglenin arkasında PC ve Xbox için klik var onu PC çekince düzeldi
Hocam konu hortlatmak olamaz umarım, değişimden gelen Nova 7X takınca bende de aynı sorun var SS gg cihazı görmüyor çözüm var mı? keronimo11 dedi: Merhaba, bende Arctis 7X + var ama bu aygıt SteelSeries GG de gözükmüyor ne yapacagım analamadım kendimi de duyuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam selam buldum sorunun çözümünü kulaklığın donglenin arkasında PC ve Xbox için klik var onu PC çekince düzeldi