Arctis 9 alınır mı?

owsrich

Centipat
Daha fazla  
Selam, yeni bir kablosuz kulaklık almak istiyorum fakat kararsız kaldım Arctis 9'a bu kadar pahalı bir miktara değer mi ya da daha iyisi var mı diye size başvurmak istedim. Ayrıca Arctis 9 kullanan varsa eksi ve artı yönlerini bekliyorum teşekkürler;

Merhaba, yıllarca Arctis 5 kullandım ve sonra Arctis 9 'a geçtim.

Eksi Yönleri

- Benzer özelliklerdeki kulaklara göre daha ağır.
- Ağıs olması nedeniyle kulağa yaptığı baskı artıyor buda kulaklarda ağrı yapabilir. Bende belli bir süre sonra ağrı yapıyor maalesef.
- Çok az olsa da dip ses var.
- Çekim mesafesi bence yeterli değil. Yatay da düşük ancak evin alt katına indiğimde
- Şart girişi maalesef micro USB. Bu devirde Type C olabilirdi.

Artı Yöneleri

- Bluetooth gerçekten güzel bir özellik, aynı anda telefonu da bağlayıp kullanabiliyorsunuz.
- Her zaman ki gibi kafa bandı esnek ve sağlam.
- Üzerinde yer alan chatmix ses tekeri sayesinde anlık olarak chat ve oyun sesi ayarını yapabiliyorsunuz.
- Malzeme kalitesi çok başarılı.
- Playstation destekliyor olması da bence güzel bir özellik.

aklınıza takılan birşey varsa seve seve cevaplayabilirim.

Kulaklık güzeldir ama onun yerine şunlardanda tercih edebilirsiniz; SteelSeries Arctis Pro, Hyperx Cloud 2 Wireless, Hyperx Cloud Alpha Wireless, Corsair Virtuoso RGB HiFi 7.1, Corsair Virtuoso SE Metalik Gri, Logitech G733 Lightspeed.

Cloud 2 Wireless önermiyorum. Çok fazla dip ses var. Cloud Alpha Wireless modelini ben de merak ediyorum bilenler detaylıca paylaşırsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı