Arctis 9 oyun ayarları nasıl olmalı?

MuRO41

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün SteelSeries Arctis 9 aldım ancak bazı sorularım var. Bilgisayarda kendi yazılımı iyi diyorlar Valorant ve PUBG için önerdiğiniz ayar var mı? Bir de Dolby programını ms Store'dan almaya değer mi? Şu an 42 TL ya da önerebileceğiniz yazılım vs var mı?

Bende Arctis Pro Wireless kullanıyorum ve betada olan SONAR'ı tavsiye ediyorum. Uygulamanın içinde halihazırda var, sadece beta programına katılmanız yeterli. İçerisinde çoğu oyun için ekolayarız ayarları mevcut yada bir tane genel ''FPS-Footsteps'' ayarını kullanabilirsiniz.

Betaya nasıl katılabilirsiniz?

Engine 3 yazılımı üzerinden bu ayarlar yapılıyor mu bir de Dolby yazılımını almaya gerek yok herhalde değil mi?

Engine 3 yazılımı üzerinden bu ayarlar yapılıyor mu bir de Dolby yazılımını almaya gerek yok herhalde değil mi?
Evet Engine 3 yazılımı üzerinden bu işlemler. Dolby'ye gelince Arctis 7 kullandığım zaman almıştım ama ben verdiği sesi pek beğenmedim, ayrıca Dolby kullandığım zaman pil daha hızlı eriyordu. Yine isterseniz alıp deneyebilirsiniz.

Arctis 9'dan memnun musunuz herhangi bir bir gecikme var mı kablosuzda?​

Arctis 9'dan memnun musunuz herhangi bir bir gecikme var mı kablosuzda?​

Bilgisayarda USB dongle ile bugün çok oyun oynadım hiçbir gecikme yok ancak Bluetooth ile telefonda PUBG Mobile oynadım ona az bir miktar gecikme var.

Hocam dediklerinizi yaptım ama sonar kısmı gelmedi.

Son düzenleme:
Bilgisayarda USB dongle ile bugün çok oyun oynadım hiçbir gecikme yok ancak Bluetooth ile telefonda PUBG Mobile oynadım ona az bir miktar gecikme var.

Hocam dediklerinizi yaptım ama sonar kısmı gelmedi.
Söylediğim şekilde katılınıyor, betası kapanmış olabilir fazla bilgim yok.

Sitesindede şu şekilde söylüyor;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…