Arctis 9 vs Arctis 7+ vs Arctis Nova 7

Logitech Pro X üzmez sizi ses kalitesi bayağı iyi ama ben kulak içi önerirdim size.
kulak içi modellerde hiç rahat edemiyorum. huawei freebuds pro 3 aldım geçen hafta severek kullanıyorum dışarıda. ama bilgisayarda kulak üstü daha iyi.
bahsettiğiniz kulaklık bu mu ?
Eki Görüntüle 2128334
 
Kulak içi modellerde hiç rahat edemiyorum. Huawei FreeBuds Pro 3 aldım geçen hafta severek kullanıyorum dışarıda. Ama bilgisayarda kulak üstü daha iyi.
Bahsettiğiniz kulaklık bu mu?
Eki Görüntüle 2128334

Kulak içininde rahat olanları var plastik kısmı küçük olup silikonu kulağa uygun olanlar konforda bayağı iyi ama kaliteli olanını bulmak mesele konforla 2'si bir zor bulunuyor benim 85liralık kulaklığa uygun silikon taktım %100 konfor hiç ağrı yok bir de kulağımda bir şey yokmuş gibi :D ama kalitesini yeterli bulmuyom kendimce, fakat ses kasmada kötüde değil kasılıyor yani :). İleride Sennheiser IE 200 modelini alacağım bu da kulak içi, Sennheiser ses kalitesinde bayağı iyi bahsettiğim kulaklığın konforunda olağanüstü diye bahsedilmiş şansımı deneyeceğim ama benim için en önemli olan kalitesi, kulaklığın resmini atmışsınız. Evet bahsettiğim kulaklık o kablolu modeli, bendekide kablolu Pro X kulaklığı aldığınız zaman yazın bana ayarını yaparız.
 
Bu kulaklıklar özellikleri aynı olan cihazlar değil mi? Neden bu kadar fark var fiyatta?

1709201371490.png
 
Bu kulaklıklar özellikleri aynı olan cihazlar değil mi? Neden bu kadar fark var fiyatta?

Eki Görüntüle 2128879

Ses kalitesi, malzeme kullanımı, işlevi falan farklı olabilir. Hem de oradakiler birbirinden farklı modeller yazıyor yanlarında 7X, 7p, 7 ama SteelSeries kulaklık kullanmadım hiç hangisi daha iyidir? Bilmiyorum.
 
Bu kulaklıklar özellikleri aynı olan cihazlar değil mi? Neden bu kadar fark var fiyatta?

Eki Görüntüle 2128879
7P olan PlayStation özel modeli 7X olan Xbox olan modeli. Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalardan gördüğüm kadarıyla aralarında birinin PlayStation'a öbürünün xbox'a daha optimize olması dısında fark yok. Kulaklık aynı kulaklık. Sanırım 7X olan model PC de çalışmıyor ama 7P olan model hem mobil cihazlarda hem akıllı televizyonlarda ve bilgisayarlarda çalışıyor.
 
Bu kulaklıklar özellikleri aynı olan cihazlar değil mi? Neden bu kadar fark var fiyatta?

Eki Görüntüle 2128879
Evet hepsinin özelliği aynı. Ben de neden fiyat farkları var anlamış değilim. Yeşil olan Xbox, mavi olan Ps, siyah olan ise PC için daha uyumlu diyorlar ama alan kişilerin hepsi hiçbir farkı yok diyor.
 
7P olan PlayStation özel modeli 7X olan Xbox olan modeli. Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalardan gördüğüm kadarıyla aralarında birinin PlayStation'a öbürünün Xbox'a daha optimize olması dısında fark yok. Kulaklık aynı kulaklık. Sanırım 7X olan model PC de çalışmıyor ama 7P olan model hem mobil cihazlarda hem akıllı televizyonlarda ve bilgisayarlarda çalışıyor.

Cihazı aldım. Arctics 7X olan. Yanlış bilgi vermeyelim. Çünkü cihaz PC'de sorunsuz çalışıyor. Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

Kulaklığı Vatan Bilgisayar'dan 5300 liraya aldım(3 taksit). İnternette 7000 liraya perakendede 7200 liraya satılan Wireless 7 modelinden hiçbir farkı yok. Uzun süre araştırmış biri olarak söylüyorum. Yaklaşık 4 senedir Arctics Wireless 1 kullanan biri olarak şu an Arctics Nova 7X sahibiyim. Devasa bir fark olağanüstü bir ses seviyesi filan yok. Hiç fark yok da diyemem. Sesler baslar daha iyi geliyor. Ciddi bir ses takıntınız varsa Arctics Nova Pro almalısınız. Ses takıntınız yoksa Nova 7 serisi işinizi görecektir. Bu arada beğenmediğim bir şey de şu oldu: Kulaklığın padleri çok küçük(Arctics 1 Wireless ile kıyas). Hoşuma gitmeyen başka bir şey yok. Kulağınız büyük değilse onda da sorun yaşamazsınız.
 
Aynı sorunu bende ilk gün yaşadım. Her seferinde ayar değiştirmek çok yoruyordu. Bu yüzden tüm ayarları eski haline getirip sadece kulaklığın sesi %50 verme olayını %100 yapıp öyle kullanmaya devam ettim. Sadece Valorant'a girerken ayarları değiştiriyorum o kadar.
İşinize yararsa müzik,film tarzı yani media kısmı için çok güzel bir sonar ayarı buldum aşşağı bırakacağım müsait olduğunuzda deneyin pişman olmazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı