Arctis 9 Wireless almaya değer mi?

Bütçe
3500-4000

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İkinci elden Arctis 9 almayı düşünüyorum şuandaki kullandığım kulaklık HyperX Cloud 2 ve artık tatmin etmiyor daha çok oynadığım oyunlar FPS üzerine savaş oyunları ses kasmayı gerektiren oyunlar önerilere açığım.

Stüdyo kulaklığı ve ses kartı kombinasyonu yapabilirsiniz. Ses kartı almadan da kulaklığı dahili ses kartınız ile kullanabilirsiniz ama ses kartı kaliteli bir ses kartı ile alacağınız stüdyo kulaklık pahalı olsa da her anlamda güzel bir ses almanızı sağlar.

Hocam benim için 7.1 özelliği ve net ses vermesi önemli önerileriniz varsa link atar mısınız?

Cloud 2 zaten iyi bir kulaklık. Arctis 9'a geçince çağ atlamış olmayacaksınız. Cloud 2 memnun etmiyorsa Arctis 9'un da fiyatını göz önüne alırsak fiyat/fayda oranının sizi memnun edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki ikinci el alacağınızı söylüyorsunuz. Bence değmez. (Cloud 2'den geçmeye değmez ve ikinci el olarak alacağınız için değmez.)

Kulaklık konusunda gerçekten deliyim. Çok fazla kulaklık kullandım bu zamana kadar. Hali hazır da çok fazla kulaklığım var. Şuana kadar kullandığım kulaklıklar arasında (üst seviye kulaklıklar dahil) Cloud 2 fiyat/fayda oranı en yüksek kulaklıklardan biriydi. Şuanda da hali hazırda bilgisayarda Cloud 2 kullanıyorum. Baya eskidi, pedleri falan da soyuldu (6 sene oldu sanırım alalı.) fakat severek kullandığım kulaklıkların başında gelir hala.

Tabi bu benim kendi düşüncem. Ben olsam geçmezdim. Yine de tercih sizin.

Not: Arctis 9 kullanmak nasip olmadı henüz ama Cloud 2'den geçmek eşşekten inip ata binmek gibi olmayacağını düşünüyorum.

Hocam benim için 7.1 özelliği ve net ses vermesi önemli önerileriniz varsa link atar mısınız?
Kendi kullandığım Steelseries Arctis Nova 7'yi öneririm. Hem daha güncel, hem daha geliştirilmiş bir kulaklık. Rahatlık konusunda şikayetler var fakat kafa bandı bende hiç ağrı yapmadı. Kafam aşırı büyük değil. Ses kalitesi ise gerekli ayarları yapınca çok çok iyi oluyor. Mikrofona equalizer ayarı yaparak o kablosuzun yaşattığı kaybı fixleyebiliyorsunuz. Chatmix özelliği ise harika bir şey. Steelseries GG yazılımından mutlaka ses azaltmayı kapatmak gerekiyor.

Önerdiğim inceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırması burada: SteelSeries Arctis 9 Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] Side-by-Side Headphones Comparison

Cloud 2 ile karşılaştırması da burada: HyperX Cloud 2/Cloud II vs SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] Side-by-Side Headphones Comparison

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim dediğinizi yapıp almayacağım HyperX tarafında memnunum ama ses için detaylı ayar yapabileceğin bir altyapısı yok bu canımı sıkıyor Arctis 9 çevremde çok önerildiği için düşünmüştüm meğerki öyle boş para vermeye gerek yok tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…