L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Merhaba, bugün Arctis 9 Wireless elime ulaştı mikrofonunu test etmek istediğimde çevremdeki bütün sesleri algılıyor. Bunun bir çözümü var mı? Yazılımından mı ayar yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
Merhaba, bugün Arctis 9 Wireless elime ulaştı mikrofonunu test etmek istediğimde çevremdeki bütün sesleri algılıyor. Bunun bir çözümü var mı? Yazılımından mı ayar yapmam lazım?
KS KS L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #11 atesumut dedi: SteelSeries GG programında bunun ayarı var hocam? Göremediniz galiba, aynı kulaklığı kullandım vaktiyle öyle bir problem yok lakin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı iade ettim 4000 TL'ye düştü ben alınca tekrardan alacağım mikrofon işini de HyperX Quadcast alıp çözdüm. Artı 0 Eksi
atesumut dedi: SteelSeries GG programında bunun ayarı var hocam? Göremediniz galiba, aynı kulaklığı kullandım vaktiyle öyle bir problem yok lakin. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı iade ettim 4000 TL'ye düştü ben alınca tekrardan alacağım mikrofon işini de HyperX Quadcast alıp çözdüm.