Çözüldü Arctis Nova 1 kulaklık çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEGAPOL

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığını aldım; ancak doğru yerden taktığım halde çalışmadı. Ne yapmam gerekiyor? Sürücü mü indirmem gerekiyor?

Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Nasıl başardığımı tam olarak bilmiyorum, ancak kulaklık kablosunu ilk taktığımda herhangi bir tepki alamadım. Bunun üzerine Realtek ses sürücüsünü silip tekrar yükledim. Sonrasında kabloyu bilgisayara taktığımda, "ne taktınız?" sorusu ekrana geldi ve iki farklı kulaklık seçeneği belirdi. Önce en üstteki seçeneği seçtim ancak çalışmadı. Ardından kabloyu tekrar çıkarıp taktım ve bu kez ikinci kulaklık seçeneğini seçtim; bu sefer çalıştı.

Şu anda kulaklığı her çalıştırmak için taktığımda çıkış cihazı olarak “kulaklıklar (Realtek(r) Audio)” seçeneğini seçmem gerekiyor. Bunun dışında “steelseries sonar - media” ya da “steelseries sonar - gaming” gibi seçenekleri seçtiğimde ise çalışmıyor.
Etiketli olan tarafı kulaklığa dışta kalan laptopa takıyorum olmuyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-09 at 17.28.32.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-09 at 17.28.32.jpeg
    155 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Nasıl başardığımı tam olarak bilmiyorum, ancak kulaklık kablosunu ilk taktığımda herhangi bir tepki alamadım. Bunun üzerine Realtek ses sürücüsünü silip tekrar yükledim. Sonrasında kabloyu bilgisayara taktığımda, "ne taktınız?" sorusu ekrana geldi ve iki farklı kulaklık seçeneği belirdi. Önce en üstteki seçeneği seçtim ancak çalışmadı. Ardından kabloyu tekrar çıkarıp taktım ve bu kez ikinci kulaklık seçeneğini seçtim; bu sefer çalıştı.

Şu anda kulaklığı her çalıştırmak için taktığımda çıkış cihazı olarak “kulaklıklar (Realtek(r) Audio)” seçeneğini seçmem gerekiyor. Bunun dışında “steelseries sonar - media” ya da “steelseries sonar - gaming” gibi seçenekleri seçtiğimde ise çalışmıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı