Arctis Nova 5 vs Arctis Nova 7

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Yakin zamanda kulaklık almayi dusunuyorum. Ilk once Arctis Nova 7 dusunuyordum fakat pil omru Arctis Nova 5 kiyasla neredeyse yari yariya daha dusuk. Ayrica arastirdigima gore mikrofon kalitesi olarak vs. Nova 5 Nova 7'ye gore daha yeni bir cihaz oldugu icin daha iyi oldugu soyleniyor. Malzeme kalitesi ve kulandigi ne kadar ise yarar bilemedigim bazi ekstra ses ozellikleriyle Nova 7 de daha iyi olsa da arada şu an 3500-4000TL fiyat farki var. Nova 5 daha yeni bir teknoloji oldugu icin mikrofon ve ses olarak daha iyi deniliyor, Nova 7 de malzeme kalitesinden dolayi iyi deniliyor fakat aradaki farka deger mi bilmiyorum.

Araştırdıklarınız doğru fakat Nova 7'nin yeni bir versiyonu daha çıkartıldı Nova 7 gen 2 ismiyle ve şu anda ülkemizde satışta ayrıca düz Nova 7 ile arasında pek fiyat farkı yok. Bahsettiğiniz pil ömrü ve mikrofon kalitesi gibi eksi yönler gen 2 ile düzeltildi. Hem Nova 5 hem de Nova 7 gen 2'nin bilgisayardaki Sonar'a ek olarak telefon için uygulaması mevcut. Şu anda arada gözle görülür tek fark Nova 7'nin malzeme kalitesinin daha iyi olması ve Bluetooth ile Wireless'ı eşzamanlı olarak kullanabiliyor olmanız yani oyun sırasında birisi sizi ararsa kulaklık ile cevap verip bir yandan oyunu duymaya devam edebilirsiniz güzel oluyor ama şunu da söyleyeyim Nova 7 sahibi birisi olarak çok kullandığım bir özellik değil. Nova 5'te bu mümkün değil 2 kanal arasında geçiş yapmanız gerekiyor. Aslında burada tercih sizin bu daha çok bütçenizle alakalı ve kulaklıktan ne beklediğinize bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı