Arctis Nova 5 vs. BlackShark V2 Pro vs. ROG Pelta

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, uzun zamandır kulaklık arayışı içerisindeyim ve bütçeme uygun bu üç kulaklıktan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Her şeyi değerlendirerek düşünelim: mikrofon, oyun, video, dışarıda kullanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, uzun zamandır kulaklık arayışı içerisindeyim ve bütçeme uygun bu üç kulaklıktan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Her şeyi değerlendirerek düşünelim: mikrofon, oyun, video, dışarıda kullanım.
Nova 5

Arkadaşlar, uzun zamandır kulaklık arayışı içerisindeyim ve bütçeme uygun bu üç kulaklıktan birini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Her şeyi değerlendirerek düşünelim: Mikrofon, oyun, video, dışarıda kullanım.

V2 Pro'yu ele direkt sorunlu kulaklık ben seçimimi ROG peltadan yana kullanırdım dediğin şeylerde biraz daha önde ROG pelta diğer ikisinden.

Yani Asus çevre birimlerini hiç sevmesem ve uzak dursam da aralarında donanım, özellik olarak en iyisi Pelta fakat Armoury Crate gibi kullanıcıların bilgisayarına virüs bulaştırma geçmişe sahip uygulama ile kullanman gerekiyor. PC kaynaklarını fazlaca tüketmesi de ayrı konu. Bana kalırsa Armoury Crate olmadan kullanacaksan Pelta alabilirsin. Ekleme: Armoury Crate Gear diye ek bir uygulama çıkarmışlar kulaklıklar ve mouse için. Eğer normal versiyon gibi bloatware değilse alınabilir. Dışarıda kullanımda saçma olur orası kesin.

Yani ASUS çevre birimlerini hiç sevmesem ve uzak dursam da aralarında donanım, özellik olarak en iyisi pelta fakat Armoury Crate gibi kullanıcıların bilgisayarına virüs bulaştırma geçmişe sahip uygulama ile kullanman gerekiyor. PC kaynaklarını fazlaca tüketmesi de ayrı konu. Bana kalırsa Armoury Crate olmadan kullanacaksan pelta alabilirsin. Ekleme: Armoury Crate Gear diye ek bir uygulama çıkarmışlar kulaklıklar ve mouse için. Eğer normal versiyon gibi bloatware değilse alınabilir. Dışarıda kullanımda saçma olur orası kesin.

Hacı dışarıda kullanmak zorundayım. Her sabah 6 7 gibi yürüyüşe çıkıyorum.

Nova 5 kullanıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi oldukça iyi. Eğer dışarıda kullanacaksanız ROG biraz garip kaçabilir.

Nova 5 kullanıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi oldukça iyi. Eğer dışarıda kullanacaksanız ROG biraz garip kaçabilir.

Hocam evet ROG'un dışarıda garip kaçacağı kesin. Ama bir sorum var Nova 5'in mikrofonu içe gömülüyor. Bunun bozulma veya kırılma ihtimali var mı? Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı