S Seiba Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 40 10 Mayıs 2025 #1 İtopya'da sepet indirimi var Steelseries Arctis Nova 5X Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA almayı düşünüyor alınır mı?
İtopya'da sepet indirimi var Steelseries Arctis Nova 5X Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA almayı düşünüyor alınır mı?
xxnistaken Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Nova 5p de aynı indirimde. 3 model arasında nasıl bir fark var.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Mayıs 2025 #3 Alınmaz. Kaliteli bir kulaklık değil. Daha ucuza ve daha iyi olan Cloud 3 kablosuz öneririm.
S Seiba Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 40 11 Mayıs 2025 #4 Qualty dedi: Alınmaz. Kaliteli bir kulaklık değil. Daha ucuza ve daha iyi olan Cloud 3 kablosuz öneririm. Genişletmek için tıkla... Pedi kumaş olsaydı düşünmeden alırdım ama suni ped çok terletiyor hocam. xxnistaken dedi: Nova 5P de aynı indirimde. 3 model arasında nasıl bir fark var. Genişletmek için tıkla... Biri Xbox destekli diğeri PlayStation destekli.
Qualty dedi: Alınmaz. Kaliteli bir kulaklık değil. Daha ucuza ve daha iyi olan Cloud 3 kablosuz öneririm. Genişletmek için tıkla... Pedi kumaş olsaydı düşünmeden alırdım ama suni ped çok terletiyor hocam. xxnistaken dedi: Nova 5P de aynı indirimde. 3 model arasında nasıl bir fark var. Genişletmek için tıkla... Biri Xbox destekli diğeri PlayStation destekli.
xxnistaken Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 Seiba dedi: Pedi kumaş olsaydı düşünmeden alırdım ama suni ped çok terletiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum ve görünüş olarakda çok kaba duruyor. Seiba dedi: Biri Xbox destekli diğeri PlayStation destekli. Genişletmek için tıkla... Pc de kullanmak için alır mı?
Seiba dedi: Pedi kumaş olsaydı düşünmeden alırdım ama suni ped çok terletiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum ve görünüş olarakda çok kaba duruyor. Seiba dedi: Biri Xbox destekli diğeri PlayStation destekli. Genişletmek için tıkla... Pc de kullanmak için alır mı?
S Seiba Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 40 12 Mayıs 2025 #6 xxnistaken dedi: Aynen katılıyorum ve görünüş olarak da çok kaba duruyor. PC de kullanmak için alır mı? Genişletmek için tıkla... İkisinin de PC ve telefon desteği vardı sanırım. Alınır mı sorusunu kullanan birine sormamız lazım bende kararsızım
xxnistaken dedi: Aynen katılıyorum ve görünüş olarak da çok kaba duruyor. PC de kullanmak için alır mı? Genişletmek için tıkla... İkisinin de PC ve telefon desteği vardı sanırım. Alınır mı sorusunu kullanan birine sormamız lazım bende kararsızım
xxnistaken Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #7 Aldınız mı?