tena Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 SteelSeries Arctis Nova 5X kablosuz kulaklık kullanıyorum. Gamesens özelliklerini kullanamıyorum bana "Uyumlu bir cihaz takın " Popup'ı veriyor. Görseli paylaştım.(cihaz takılı)
SteelSeries Arctis Nova 5X kablosuz kulaklık kullanıyorum. Gamesens özelliklerini kullanamıyorum bana "Uyumlu bir cihaz takın " Popup'ı veriyor. Görseli paylaştım.(cihaz takılı)
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2025 #2 tena dedi: SteelSeries Arctis Nova 5X kablosuz kulaklık kullanıyorum. Gamesens özelliklerini kullanamıyorum bana "uyumlu bir cihaz takın " Popup'ı veriyor. Görseli paylaştım.(cihaz takılı) Eki Görüntüle 2527595 Genişletmek için tıkla... Uygulama cihazı destekliyor mu, mesela Logitech G HUB'da eski el konsolları takılsa çalıştırılsa bile uyumlu olmadığı için gözükmez, hata verir.
tena dedi: SteelSeries Arctis Nova 5X kablosuz kulaklık kullanıyorum. Gamesens özelliklerini kullanamıyorum bana "uyumlu bir cihaz takın " Popup'ı veriyor. Görseli paylaştım.(cihaz takılı) Eki Görüntüle 2527595 Genişletmek için tıkla... Uygulama cihazı destekliyor mu, mesela Logitech G HUB'da eski el konsolları takılsa çalıştırılsa bile uyumlu olmadığı için gözükmez, hata verir.
tena Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Emr2634 dedi: Uygulama cihazı destekliyor mu, mesela Logitech G HUB'da eski el konsolları takılsa çalıştırılsa bile uyumlu olmadığı için gözükmez, hata verir. Genişletmek için tıkla... destekliyor hocam uyumlu
Emr2634 dedi: Uygulama cihazı destekliyor mu, mesela Logitech G HUB'da eski el konsolları takılsa çalıştırılsa bile uyumlu olmadığı için gözükmez, hata verir. Genişletmek için tıkla... destekliyor hocam uyumlu
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2025 #4 tena dedi: Destekliyor hocam uyumlu. Genişletmek için tıkla... Uygulama içinde cihaz çalışıyor olarak bir ibare / bilgilendirme var mı? Ayrıca ses alıyor musunuz cihazdan, belki sokettendir?
tena dedi: Destekliyor hocam uyumlu. Genişletmek için tıkla... Uygulama içinde cihaz çalışıyor olarak bir ibare / bilgilendirme var mı? Ayrıca ses alıyor musunuz cihazdan, belki sokettendir?
tena Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Emr2634 dedi: Uygulama içinde cihaz çalışıyor olarak bir ibare / bilgilendirme var mı? Ayrıca ses alıyor musunuz cihazdan, belki sokettendir? Genişletmek için tıkla... cihazda sorun yok her şey çalışır durumda sadece böyle bir sorun yaşıyorum
Emr2634 dedi: Uygulama içinde cihaz çalışıyor olarak bir ibare / bilgilendirme var mı? Ayrıca ses alıyor musunuz cihazdan, belki sokettendir? Genişletmek için tıkla... cihazda sorun yok her şey çalışır durumda sadece böyle bir sorun yaşıyorum