Arctis Nova 7 vs ASUS ROG pelta

ILYRevenge

Kilopat
Merhaba, aşağıdaki iki kulaklıktan birini alacağım. Pelta hakkında çok güzel şeyler duydum fakat Nova 7'nin WoW Edition olması ekstra hoşuma gitti. Eğer benzer performansı veriyorlarsa Nova 7 alacağım büyük ihtimal. Teşekkürler şimdiden ^^

Pelta'yı kullanmaya başlayalı 1.5 hafta oldu. Gayet memnunum, ses kalitesi, şarj süresi, mikrofon kalitesi, ergonomisi olsun fiyatını hak ediyor. Kafamın büyük olmasına rağmen rahat ediyorum. Uygulaması olmadan da mikrofonu kötü ama 2 tane özelliğe tıklayarak açıyorsunuz ve o da iyileşiyor. SteelSeries olarak da Arctis 1 kullanmıştım, güzeldi fakat son zamanlarda SteelSeries'e söven insan sayısında artış görüyorum ama Nova 7 özelinde bilgim yok. İngilizce incelemelerini ve Reddit'te kullanan insanların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.

Pelta'yı kullanmaya başlayalı 1.5 hafta oldu. Gayet memnunum, ses kalitesi, şarj süresi, mikrofon kalitesi, ergonomisi olsun fiyatını hak ediyor. Kafamın büyük olmasına rağmen rahat ediyorum. Uygulaması olmadan da mikrofonu kötü ama 2 tane özelliğe tıklayarak açıyorsunuz ve o da iyileşiyor. SteelSeries olarak da Arctis 1 kullanmıştım, güzeldi fakat son zamanlarda SteelSeries'e söven insan sayısında artış görüyorum ama Nova 7 özelinde bilgim yok. İngilizce incelemelerini ve Reddit'te kullanan insanların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.
Pelta warzone ve apex tarzı karışık oyunlar oynadınız mı hiç gerçekten sesler net bir şekilde duyuluyor mu ? Yada uzak naktadan birisinin geldiğini anlayabiliyor musunuz

Rainbow oynadım çoğunlukla. Bass oranını ayarlayabildiğiniz için ses kasmada zorluk çekeceğinizi sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı