Arctis Nova 7P alınır mı?

Bütçe
7000

şeroRIP

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Ben SteelSeries Arctis Nova 7P'yi (6800 TL)almayı düşünüyorum. Bu fiyata yakın önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. Ben SteelSeries Arctis Nova 7P'yi (6800 TL)almayı düşünüyorum. Bu fiyata yakın önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
bende steelseries kullaniyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten asiri fazla yani bi kulaklik icin 6k 7k bayilmaya ne gerek var

Bende SteelSeries kullanıyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten aşırı fazla yani bir kulaklık icin 6K 7k bayilmaya ne gerek var.

He illaki alacağım diyorsan Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklik | ITOPYA Logitech'in bu modelinin dis gorunusu daha cok hosuma gidiyor fikir acisindan performans acisindan pek fark olacagini sanmam.

Bende SteelSeries kullanıyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten aşırı fazla yani bir kulaklık icin 6K 7k bayilmaya ne gerek var.

He illaki alacağım diyorsan Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklik | ITOPYA Logitech'in bu modelinin dis gorunusu daha cok hosuma gidiyor fikir acisindan performans acisindan pek fark olacagini sanmam.

Arctis nova 7 buna 1000 basacak bir kulaklık G733 şu fiyata özellikle alınmaz. 5000TL olduğu zamanlarda alınmaz diyorduk şimdi 6000TL olmuş kesinlikle alınmaz. Arctis Nova 7 alınır. O kadar para vermek istemezsen ekstra arctis nova 5 alabilirsin. Ses kalitesi bir tık geride ama microfonu ve batarya ömrü daha iyi. Sesi bir tık geride dedim ama aradaki fark çok ufak neredeyse anlamazsın bile.

Ever.

G733 ben de çok beğeniyordum ama çok vasat olduğunu öğrendim sonradan.

kral ben bunu kullanmıştım aşırı terletiyor

Hocam teşekkürler <3

Arctis deseniz malzeme kalitesi rezalet sakın almayın derdim ama Novada biraz daha iyi ama yine de fiyatına göre berbat durumda. Ses sürücüleri çok başarılı bu arada ama yine de ekosistem dizmeyecekseniz önermem, özellikle de bu fiyata.

5500-6000tl bandına düşünce güzel taksit imkanıyla beraber düşünülebilir. Yazılımı da rezalet ama düzeltiyorlar yavaş yavaş sanırım.

hocam hiç kullandınız mı nova kullandıysanız rahat mı

O bütçede daha iyisi yok yazılımı sıkıntılı ama günlük kullanımda yazılım olmadan kullanması kolay yazılım çok da önemli olmuyor. Razer Pro'nun sıkıntıları var. G PROX 2 alacağıma o fiyata arctis nova pro var zaten. Tek seçenek steelseries kalıyor.

Bende nova pro var gayet rahat 2 sene olacak yakında.

Hala severek kullanıyorum ama objektif olmak gerekirse çok prenses bir cihaz, gereksiz narin. Rahatlık olarak ise ismine göre biraz küçük bir kulaklık arctis nova 7 ancak benim gibi ortalama büyüklükte kafanız varsa üzeceğini sanmıyorum.

Yani aslında yazılım da güzel şimdi düşününce benim yaşadığım sorunların en temeli uygulamalara özel klavye config'i atamak ile ilgili kulaklık tarafında yazılım ile ilgili yaşadığım hiç sorun yoktu sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba, aldım kulaklığı bayağıdır kullanıyorum. İncelemelerim şöyle; en rahatısız olduğum şey dışarıya aşırı ses vermesi. Yani aşırının aşırısı bildiğiniz hoparlör. Toplu taşımada filan kullanamazsınız. Bunun haricinde bir kusuru yok ses kalitesi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…