bende steelseries kullaniyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten asiri fazla yani bi kulaklik icin 6k 7k bayilmaya ne gerek varDostlar merhaba. Ben SteelSeries Arctis Nova 7P'yi (6800 TL)almayı düşünüyorum. Bu fiyata yakın önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
Bende SteelSeries kullanıyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten aşırı fazla yani bir kulaklık icin 6K 7k bayilmaya ne gerek var.
Bende SteelSeries kullanıyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten aşırı fazla yani bir kulaklık icin 6K 7k bayilmaya ne gerek var.
Arctis nova 7 buna 1000 basacak bir kulaklık G733 şu fiyata özellikle alınmaz. 5000TL olduğu zamanlarda alınmaz diyorduk şimdi 6000TL olmuş kesinlikle alınmaz. Arctis Nova 7 alınır. O kadar para vermek istemezsen ekstra arctis nova 5 alabilirsin. Ses kalitesi bir tık geride ama microfonu ve batarya ömrü daha iyi. Sesi bir tık geride dedim ama aradaki fark çok ufak neredeyse anlamazsın bile.bende steelseries kullaniyorum ancak bu modelinin fiyati gercekten asiri fazla yani bi kulaklik icin 6k 7k bayilmaya ne gerek var
He illaki alacağım diyorsan Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklik | ITOPYA Logitech'in bu modelinin dis gorunusu daha cok hosuma gidiyor fikir acisindan performans acisindan pek fark olacagini sanmam.
He illaki alacağım diyorsan Logitech G G733 LIGHTSPEED RGB 7.1 Surround Beyaz Gaming Kulaklik | ITOPYA Logitech'in bu modelinin dis gorunusu daha cok hosuma gidiyor fikir acisindan performans acisindan pek fark olacagini sanmam.
Dostlar merhaba. Ben SteelSeries Arctis Nova 7P'yi (6800 TL)almayı düşünüyorum. Bu fiyata yakın önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
Arctis Nova 7 buna 1000 basacak bir kulaklık G733 şu fiyata özellikle alınmaz. 5000TL olduğu zamanlarda alınmaz diyorduk şimdi 6000TL olmuş kesinlikle alınmaz. Arctis Nova 7 alınır. O kadar para vermek istemezsen ekstra Arctis Nova 5 alabilirsin. Ses kalitesi bir tık geride ama microfonu ve batarya ömrü daha iyi. Sesi bir tık geride dedim ama aradaki fark çok ufak neredeyse anlamazsın bile.
wve![]()
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless SSH61670 Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arctis Nova 7 buna 1000 basacak bir kulaklık G733 şu fiyata özellikle alınmaz. 5000TL olduğu zamanlarda alınmaz diyorduk şimdi 6000TL olmuş kesinlikle alınmaz. Arctis Nova 7 alınır. O kadar para vermek istemezsen ekstra Arctis Nova 5 alabilirsin. Ses kalitesi bir tık geride ama microfonu ve batarya ömrü daha iyi. Sesi bir tık geride dedim ama aradaki fark çok ufak neredeyse anlamazsın bile.
![]()
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless SSH61670 Siyah Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com
kral ben bunu kullanmıştım aşırı terletiyor![]()
Razer BlackShark V2 Pro 2023 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 Pro 2023 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 Pro 2023 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.497,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctis deseniz malzeme kalitesi rezalet sakın almayın derdim ama Novada biraz daha iyi ama yine de fiyatına göre berbat durumda. Ses sürücüleri çok başarılı bu arada ama yine de ekosistem dizmeyecekseniz önermem, özellikle de bu fiyata.Dostlar merhaba. Ben SteelSeries Arctis Nova 7P'yi (6800 TL)almayı düşünüyorum. Bu fiyata yakın önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
5500-6000tl bandına düşünce güzel taksit imkanıyla beraber düşünülebilir. Yazılımı da rezalet ama düzeltiyorlar yavaş yavaş sanırım.Arctis deseniz malzeme kalitesi rezalet sakın almayın derdim ama Novada biraz daha iyi ama yine de fiyatına göre berbat durumda. Ses sürücüleri çok başarılı bu arada ama yine de ekosistem dizmeyecekseniz önermem, özellikle de bu fiyata.
hocam hiç kullandınız mı nova kullandıysanız rahat mıArctis deseniz malzeme kalitesi rezalet sakın almayın derdim ama Novada biraz daha iyi ama yine de fiyatına göre berbat durumda. Ses sürücüleri çok başarılı bu arada ama yine de ekosistem dizmeyecekseniz önermem, özellikle de bu fiyata.
5500-6000tl bandına düşünce güzel taksit imkanıyla beraber düşünülebilir. Yazılımı da rezalet ama düzeltiyorlar yavaş yavaş sanırım.
O bütçede daha iyisi yok yazılımı sıkıntılı ama günlük kullanımda yazılım olmadan kullanması kolay yazılım çok da önemli olmuyor. Razer Pro'nun sıkıntıları var. G PROX 2 alacağıma o fiyata arctis nova pro var zaten. Tek seçenek steelseries kalıyor.Arctis deseniz malzeme kalitesi rezalet sakın almayın derdim ama Novada biraz daha iyi ama yine de fiyatına göre berbat durumda. Ses sürücüleri çok başarılı bu arada ama yine de ekosistem dizmeyecekseniz önermem, özellikle de bu fiyata.
5500-6000tl bandına düşünce güzel taksit imkanıyla beraber düşünülebilir. Yazılımı da rezalet ama düzeltiyorlar yavaş yavaş sanırım.
Bende nova pro var gayet rahat 2 sene olacak yakında.hocam hiç kullandınız mı nova kullandıysanız rahat mı
Hala severek kullanıyorum ama objektif olmak gerekirse çok prenses bir cihaz, gereksiz narin. Rahatlık olarak ise ismine göre biraz küçük bir kulaklık arctis nova 7 ancak benim gibi ortalama büyüklükte kafanız varsa üzeceğini sanmıyorum.hocam hiç kullandınız mı nova kullandıysanız rahat mı
Yani aslında yazılım da güzel şimdi düşününce benim yaşadığım sorunların en temeli uygulamalara özel klavye config'i atamak ile ilgili kulaklık tarafında yazılım ile ilgili yaşadığım hiç sorun yoktu sanırım.O bütçede daha iyisi yok yazılımı sıkıntılı ama günlük kullanımda yazılım olmadan kullanması kolay yazılım çok da önemli olmuyor. Razer Pro'nun sıkıntıları var. G PROX 2 alacağıma o fiyata arctis nova pro var zaten. Tek seçenek steelseries kalıyor.
Bende nova pro var gayet rahat 2 sene olacak yakında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.