Arctis Nova Pro kablolu model alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Kullananların görüşünü merak ediyorum şu anda 6000TL'ye satılıyor. Sizce alınır mı?

Kullanmıyorum ama alınır. Ben de bütçe ayarlayınca birine hediye edeceğim.

Şu anda Zero: Red kullanıyorum IEM olarak fakat bilmiyorum çok merak ettiğim bir kulaklık Nova Pro gamedacten ötürü.

Nova Pro'da da bir hat çıkışı mevcut. IEM'inizi dilerseniz GameDAC'e takabiliyorsunuz.
Aslında evet o da ayrı bir olay fakat bunu alırsam her türlü bendekini satmak durumunda kalacağım. Bunu alıp beğenmesem iade edemeyeceğim, kafalar biraz karışık açıkçası.

Alınır, malzeme ve ses kalitesi olarak iyidir. GameDac, kullanımı çok pratikleştiriyor.
Pratikleştirmesi pek önemli değil yazılımı üzerinden ayar yapacağım zaten fakat gamedacinin içindeki dac ve amp in kaliteli olması vs. hoşuma gidiyor kablodan bir şey olmaz ben kablosuz kullanmasam da olur. İleriye dönük bir yatırım mı onu pek kestiremiyorum sadece. Genelde oyuncu kulaklıkları çok kötü ses profilli olurlar ya, fakat steelseries bu konularda iyi diye biliyorum.

Ben Nova Pro'nun hem kablolu hem de kablosuz kulaklığını kullandım. Kablolu versiyonunun ses kalitesi doğal olarak bir tık daha iyi. Fakat konfor açısında sürekli elinize kolunuza dolanan bir kablonun olması da hoş değil. 6000 bandında Nova Pro kablolu bence alınır. Öte yandan kulaklık gurmesi olmadığımdan bu fiyat bandında alternatifleri var mıdır bilmiyorum. Şu anda elimde hem kablolu Nova Pro hem de Nova 7 var ve Nova Pro'dan gayet memnunum. Nova 7 için aynı şeyi diyemeyeceğim.

Aslında evet o da ayrı bir olay fakat bunu alırsam her türlü bendekini satmak durumunda kalacağım. Bunu alıp beğenmesem iade edemeyeceğim, kafalar biraz karışık açıkçası.

Ya beğenmeme olasılığınız çok değil bence. Çünkü çok fazla okudum, izledim. Diğer çoğu oyuncu ürünlerinin aksine gerçekten iyi bir kulaklık.

Ya beğenmeme olasılığınız çok değil bence. Çünkü çok fazla okudum, izledim. Diğer çoğu oyuncu ürünlerinin aksine gerçekten iyi bir kulaklık.
5600 e 3 taksitle mediamarkttan satın aldım bakalım nasıl. En en kötü kulaklığı beğenmezsem sadece kendisini birine satıp zero red ile daci kullanırım mesela. Yıllardır aklımda olan bir kulaklıktı denemiş olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…