gergiynsa Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Amazon.com.tr kasanın üstüne takacağım egzoz görevi görmesi için nasıl arkadaşlar sıcaklığa göre hızını ayarlayabiliyor mu veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz fanlar var mı? Bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 23 Kasım 2024
Amazon.com.tr kasanın üstüne takacağım egzoz görevi görmesi için nasıl arkadaşlar sıcaklığa göre hızını ayarlayabiliyor mu veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz fanlar var mı? Bilgisi olan var mı?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 23 Kasım 2024 #2 Evet, Pwm kontrolü var. Referans aldığı sıcaklığa göre çalışıyor. Özellikleri de oldukça iyi. Alınır.
Evet, Pwm kontrolü var. Referans aldığı sıcaklığa göre çalışıyor. Özellikleri de oldukça iyi. Alınır.
gergiynsa Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 imnotagamer dedi: Evet, PWM kontrolü var. Referans aldığı sıcaklığa göre çalışıyor. Özellikleri de oldukça iyi. Alınır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam peki ya işin ucundan ucuza çıkmak için OEM Pl-9906 12cm Kasa Içi Rgb Rainbow Işıklı Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey işimi görür mü merak ettim.
imnotagamer dedi: Evet, PWM kontrolü var. Referans aldığı sıcaklığa göre çalışıyor. Özellikleri de oldukça iyi. Alınır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam peki ya işin ucundan ucuza çıkmak için OEM Pl-9906 12cm Kasa Içi Rgb Rainbow Işıklı Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey işimi görür mü merak ettim.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 26 Kasım 2024 #4 Kart hakkında hiçbir teknik detay bulamadım. Performans olarak bunlardan bir şey beklemeyin derim.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.587 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Kasım 2024 #5 imnotagamer dedi: Kart hakkında hiçbir teknik detay bulamadım. Performans olarak bunlardan bir şey beklemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba kasa önüne hangi modeli takılır Arctic P12 nin?
imnotagamer dedi: Kart hakkında hiçbir teknik detay bulamadım. Performans olarak bunlardan bir şey beklemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba kasa önüne hangi modeli takılır Arctic P12 nin?
gergiynsa Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 imgenius dedi: Hocam acaba kasa önüne hangi modeli takılır Arctic P12'nin? Genişletmek için tıkla... Artics'in p serisi egzoz görevi görüyor sanırım tabii ki onun cevaplaması daha iyi olur.
imgenius dedi: Hocam acaba kasa önüne hangi modeli takılır Arctic P12'nin? Genişletmek için tıkla... Artics'in p serisi egzoz görevi görüyor sanırım tabii ki onun cevaplaması daha iyi olur.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 27 Kasım 2024 #7 @imgenius Kasa önüne Arctic F120 veya 140mm fan desteği varsa Arctic F140 daha uygun olur.