Arctis Prime ses mikrofona gidiyor

Wialony

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım Arctis Prime 2 gün önce elime ulaştı. Ses kalitesinden falan memnunum ama mikrofon tam bir rezalet. Ses düzeyi çok az, hadi bunu bir şekilde düzelttim desem bile internette gördüğüm her türlü çözüm yöntemini denememe rağmen asla düzelmeyen bir sorun var başlıkta belirttiğim gibi. Yok yani asla düzelmiyor mikrofon kapalıyken bile karşıya o ses illa gidiyor. SteelSeries GG'de bayağı ayar kurcaladım internetteki şeyleri falan da yaptım ama hiçbir etkisi olmadı. Denememiş olma ihtimalim olan bir ayar falan olabilir mi?

İade edin. Sorunlu üretim Arctis Prime denk gelmiş. Bendeki üründe hiçbir sorun yok ama demek ki hala bu mikrofon sorunlu üniteler insanların eline ulaşmaya devam ediyor. Son olarak Sonar'dan gürültü engelleyici açmayı deneyin Sonar Microphone kısmından.

Bir de Ses ayarlarından tüm geliştirmeleri devre dışı bırak diyin Realtek High Definition'a sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra. Sonar'dan da EQ ayarlayın Game sekmesinde ve Discord'da Sonar Game yazan çıkışı kullanmayı deneyin. Giriş de Sonar Microphone olacak.

Dosya Ekleri

• sonar.png
    sonar.png
    93,2 KB · Görüntüleme: 55
  • ADACFWS.png
    ADACFWS.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 52
  • sonar3.png
    sonar3.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Technopat Haberler