ProofStriket Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 197 Yer Ankara, MAMAK Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Oyun, müzik ve film için kullanacağım.
3 353535 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Ekim 2021 #2 ProofStriket dedi: Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Oyun, müzik ve film için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Müzik ve filmde varsa Arctis Prime bu üçünden.
ProofStriket dedi: Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Oyun, müzik ve film için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Müzik ve filmde varsa Arctis Prime bu üçünden.
ProofStriket Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 197 Yer Ankara, MAMAK Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #3 353535 dedi: Müzik ve filmde varsa Arctis Prime bu üçünden. Genişletmek için tıkla... Prime anakarttan destek alıyodu galiba ve benim anakartım çok eski bir sorun olmaz değil mi? (intel 4. nesil anakartı)
353535 dedi: Müzik ve filmde varsa Arctis Prime bu üçünden. Genişletmek için tıkla... Prime anakarttan destek alıyodu galiba ve benim anakartım çok eski bir sorun olmaz değil mi? (intel 4. nesil anakartı)
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 663 16 Ekim 2021 #4 ProofStriket dedi: Prime anakarttan destek alıyordu galiba ve benim anakartım çok eski bir sorun olmaz değil mi? (Intel 4. nesil anakartı) Genişletmek için tıkla... Tam performansını alamazsın ancak kulaklığın dahili amfisi var mı araştır varsa alınır bence.
ProofStriket dedi: Prime anakarttan destek alıyordu galiba ve benim anakartım çok eski bir sorun olmaz değil mi? (Intel 4. nesil anakartı) Genişletmek için tıkla... Tam performansını alamazsın ancak kulaklığın dahili amfisi var mı araştır varsa alınır bence.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Ekim 2021 #5 Ses kartın yetersiz ise kesinlikle problem olur, hs70 çöpü de alınmaz, arctis 5 gereksiz pahalı. Amfi mamfi nedir bilmem de tam verim alacaksan arctis prime bunların arasından.
Ses kartın yetersiz ise kesinlikle problem olur, hs70 çöpü de alınmaz, arctis 5 gereksiz pahalı. Amfi mamfi nedir bilmem de tam verim alacaksan arctis prime bunların arasından.