Arkadaşlar az önce Steelseries'in kendi sitesinde canlı desteğe Hi-Res sürücülerin aktif olup olmadığını sordum ve bana ;
That's right. While the Arctis Pro + GameDAC is fully Hi-Res Audio certified, the Wireless is not. The only reason is that the 2.4G wireless technology cannot support sampling rates above 48 kHz. Even though it does not support Hi-Res formats, the 2.4G wireless is still lossless, and therefore high fidelity. Coupled with the same hi-res capable speaker drivers used in the wired version, the Arctis Pro Wireless delivers a truly high fidelity gaming audio experience, wirelessly. / Bu doğru. Arctis Pro + GameDAC tamamen Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikalı olsa da, Kablosuz değildir. Bunun tek nedeni, 2.4G kablosuz teknolojisinin 48 kHz'in üzerindeki örnekleme oranlarını destekleyememesidir. Hi-Res formatlarını desteklemese de, 2.4G kablosuz hala kayıpsızdır ve bu nedenle aslına uygunluğu yüksektir. Kablolu versiyonda kullanılan aynı yüksek çözünürlüklü hoparlör sürücüleriyle birleştiğinde Arctis Pro Wireless, kablosuz olarak gerçekten yüksek kaliteli bir oyun ses deneyimi sunar. şeklinde bir cevap verdi açıkçası bu konulardan o kadar da iyi anlamıyorum ne demek istediğini tam olarak anlatabilecek var mı acaba ?
Örn ; Ben 6,000 TL ' yi bir adet istasyon ve Sınırsız pil için mi vereceğim ?