Arda Build koçluk nasıldır?

Hocam iradem var benim bana sadece beni değiştirecek bir program gerekiyor yani yaptığım işin bana gerçekten etkisinin olacağını bilsem imkanı yok bırakmam zaten ya şu anki beslenmem mesela. Şimdi ChatGPT ile program ayarlıyorum bir yandan.

Push (İtiş) Günü:

• Göğüs: Incline DB Press 4x9–10, Fly Machine 4x9–10, Cable Crossover 4x9
  • Omuz: DB Shoulder Press 4x9, Lateral Raises 4x15 + drop set 5 kg 10, Ters Fly 3x11
  • Triceps: Düz Bar Pushdown 4x10, Halat Pushdown 4x10

Pull (Çekiş) Günü:

• Sırt: Lat Pulldown 4x10, Dar Lat Pulldown 3x10, Cable Row 3x10
  • Biceps: DB Curl 4x10, Preacher Curl 3x10, Cable Hammer Curl 4x10

Set arası dinlenme:

• Büyük kaslar: 60–90 sn
  • Küçük kaslar: 30–60 sn

Bu kadar tavuk fazla Max 180gr protein alsan yeter zaten, kilonu 1.5-2 ile carparsan alman gereken protein miktarini bulursun, şu an bu kadar tavuk yemek seni baymiyor olabilir ama illaki bir yerde baymaya baslayacak emin ol.

sabah:

• 80 g yulaf.
  • 200 ML yarım yağlı süt.
  • 2 adet yumurta (haşlanmış veya omlet)

öğle:

• 120 g basmati pirinç (çiğ)
  • 250 g tavuk göğüs.
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı.
  • 100 g yoğurt.

akşam:

• 40 g basmati pirinç (çiğ)
  • 250 g tavuk göğüs.
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı.
  • 1 adet muz.

Buna ne dersiniz?

6 aydır spor yapıyorum, istediğim değişimleri görmedim. Bu yüzden koçluk almayı düşünüyorum. Koçluk yapanlara bakınca maddi durumuma uygun sadece Arda Build'i gördüm.
Ben olsam almazdım. Arda Build'in sana vereceği program büyük ihtimal herkese verdiği bir program olur. Zaten pek iyi olacağını da sanmıyorum çünkü videolarına baktığın zaman "gece yatmadan önce şunu yap 1 ay sonra tricepsin patlasın" gibi videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…