Arda Güler'in Real Madrid'e gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Siz Arda Gülerin Real Madrid'e gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Arda büyük bir ihtimalle bir takım kiralanmayacak gibi gözüküyor. Bence 1 sene daha Fener'de kalmalıydı. Real Madrid'in 1 sene Fenerbahçe'ye kiralamasını kabul etmedi arda bence çok saçma. Real Madrid'de bırakın ilk 11 oynamayı yedekten bile giremeyeceğini düşünüyorum. Real Madrid'in aktif olarak Arda'dan iyi 8 tane orta sahası var. Geniş bir orta saha hattı kurdu bu sezon Real Madrid. Oyuncular:
  • Bellingham
  • Kroos
  • Modric
  • Valverde
  • Tchouameni
  • Camavinga
  • Brahim Diaz
  • Dani Ceballos

Hadi Camavinga sol bek oynadı desek Arda yine kadroya bile giremeyecek büyük ihtimalle. Kariyeri adına büyük bir yanlış yaptı bence.

Galiba ilk sene castillaya gönderecekler ama sonra kadroya girebilme ihtimali yine düşük(çok iyi oynarsa ayrı). Kroos zaten genç oyunculara yer vereceğini söyledi, seneye Modric'te emekli olur ya da Rm'den ayrılır bu yazdıklarım olursa kadroya girme şansı artar, kendini gösterirse belki ilk 11 oyuncusu bile olabilir.

Fenerbahçeliler Arda'ya acayip kızgın gittiği için. Ben gitmesini hem doğru hem yanlış buluyorum adam kariyerini kurtardı belki de. Milan'a gitmesi daha mantıklı olurdu çünkü Milan en azından ilk 11 garantisi veriyordu. Barcelona'ya gitseydi de sonunun Emre Demir gibi olmasından korkacaktım. Fakat şimdi de çok oynatılıp oynatılmayacağı belli olmadığından (ki yüksek ihtimal oynatılmaz) formunu kaybedebilir diye endişem var. Hayırlısı olsun.

Evet bende aradayım hem iyi oldu diyorum hem de kötü şu an tam bir şey diyemeyiz ama göreceğiz.

Ben olsam Barcelona'ya giderdim. Realin orta sahasını bilen bilir sadece orta saha değil direk yedeğe bile giremeyeceğini düşünüyorum. Bari Barcelona 2. yarı falan alırdı veya kolay maçlarda oynatırdı yedekte kesin olurdu.

Oynatmazlar diyenleri anlamıyorum. Bu takım 18 yaşında Vinicius, Rodrygo oynatıyordu 3-4 sene önce, şimdi geldikleri nokta belli.

Arda'yı da direkt 11'e atacaklar demiyorum ama sezon içerisinde illaki şans bulur. Zira sağ tarafta alternatifleri kısıtlı bir takım RM, Arda'yı sağ kanatta değerlendirebilirler. Bence en doğru tercihi yaptı kendisi, yolu açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…