Month ve year parametrelerini tanımlı yani okuyor ama dakika saat ve saniye ve gün şu anda tanımlayamıyor ama şu anlık dediğiniz gibi yaptım o hatayı geçti geçici çözüm gibi duruyor yine de sağ olun
Şimdide bu soruna dönüştü
Aşağıya tanımladığım kısmı ve şimdiki hatayı atıyorum.
Mount değerini tanımlamamamışsın. Kodun tamamını görmedim ama simdikizaman değişkeni 12. ayda olmasını istiyorsan month = 12; şeklinde yukarıda tanimla.
Mount değerini tanımlamamamışsın. Kodun tamamını görmedim ama simdikizaman değişkeni 12. ayda olmasını istiyorsan month = 12; şeklinde yukarıda tanimla.
Kodun tamamını paylaşmak isterdim ama geliştirmekte olduğumuz proje old. İçin paylaşım yapamam ne yazık ki :/
Yukarıda kardeşimiz tanımlama yapman gerekir dedi ama nasıl tanımlayacağız? konuyu tekrardan hortlatalım arkadişler;
month ve year parametrelerini tanımlı yani okuyor ama dakika saat ve saniye ve gün şu anda tanımlayamıyor ama şu anlık dediğiniz gibi yaptım o hatayı geçti geçici çözüm gibi duruyor yine de sağ olun
şimdide bu soruna dönüştü
aşağıya tanımladığım kısmı ve şimdiki hatayı atıyorum.
Kodun tamamını paylaşmak isterdim ama geliştirmekte olduğumuz proje old. İçin paylaşım yapamam ne yazık ki :/
Yukarıda kardeşimiz tanımlama yapman gerekir dedi ama nasıl tanımlayacağız?
Kodun tamamını görmeden bütün hataları algılayıp çözmemizi bekleme.
Derleyeyici month değişkenini kullandığın scope içerisinde tanımlanmadığını söylüyor. month değişkenini global scope içerisinde tanımla.
Örneğin aşağıdaki kodda printf hata verir, çünkü month değişkeni scope 2 içinde tanımlı, bunu scope 1 içinde tanımlarsan hem scope 1 hem de scope 2 içinden erişilir.