Selamünaleyküm, Arduino Bluetooth modülü üzerinden butona basıldığında işlem yaptırabiliyorum. Ama kodların içine Bluetooth kodlarını yazdığımız zaman serial ekrandaki çıktıları görmek istiyorum. Bunu telefondaki herhangi bir textbox a ta falan görebilir miyiz?
Tam anlayamadım ama Arduino IDE'de Serial Port ekranına yazdırma komutu vardı veya Serial Porttaki bilgileri okuma komutu. Bu bilgileri belirli bir formatta Bluetooth üzerinden gönderebilirsin diye düşünüyorum.
Tam anlayamadım ama Arduino IDE'de serial port ekranına yazdırma komutu vardı veya serial porttaki bilgileri okuma komutu. Bu bilgileri belirli bir formatta Bluetooth üzerinden gönderebilirsin diye düşünüyorum.
Şöyle özetliyorum hocam; Bluetooth modülü kodlarını yazdığım zaman serial ekrandan istediğim gibi çıktı alamıyorum bunu uygulama üzerinden Bluetooth bağlı iken telefon üzerindeki uygulamamda çıktıyı her seferinde textbox ta görmek istiyorum.
Şöyle özetliyorum hocam; Bluetooth modülü kodlarını yazdığım zaman serial ekrandan istediğim gibi çıktı alamıyorum bunu uygulama üzerinden Bluetooth bağlı iken telefon üzerindeki uygulamamda çıktıyı her seferinde textbox ta görmek istiyorum.
Arduino yazılımı Pro mini kartı kullanıyorum.
BT. Write şeklinde ekrana yazdırılabilirim diye hatırlıyorum ama istediğim Bluetooth modülü üzerinden serial ekran çıktısını Bluetooth bağlı iken çıktıyı telefonda görmek istiyorum uygulamamdaki textbaxa yazı yazdıramadım ya da yanlış da olabilir yardımcı olur musunuz?