NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Aralık 2020 #11 VenomSnake dedi: Bir sorum daha olacak Arduino'nun arkasında 4 adet diğerlerinden uzakta delikler bulunuyor. Ne işe yarıyorlar onlar? Genişletmek için tıkla... Resmini atarsanız yardımcı olabilirim.
VenomSnake dedi: Bir sorum daha olacak Arduino'nun arkasında 4 adet diğerlerinden uzakta delikler bulunuyor. Ne işe yarıyorlar onlar? Genişletmek için tıkla... Resmini atarsanız yardımcı olabilirim.
Bay Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #12 VenomSnake dedi: Bir sorum daha olacak Arduino'nun arkasında 4 adet diğerlerinden uzakta delikler bulunuyor. Ne işe yarıyorlar onlar? Genişletmek için tıkla... Eğer bahsettiğiniz delikler USB portuna yakın olanlarsa. Onlar CH340 entegresi ile alakalı pinler onlara dokunmaya gerek yok.
VenomSnake dedi: Bir sorum daha olacak Arduino'nun arkasında 4 adet diğerlerinden uzakta delikler bulunuyor. Ne işe yarıyorlar onlar? Genişletmek için tıkla... Eğer bahsettiğiniz delikler USB portuna yakın olanlarsa. Onlar CH340 entegresi ile alakalı pinler onlara dokunmaya gerek yok.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.400 Çözümler 16 11 Aralık 2020 #13 Bay dedi: Eğer bahsettiğiniz delikler USB portuna yakın olanlarsa. Onlar CH340 entegresi ile alakalı pinler onlara dokunmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara da lehim yaptım, sorun olur mu?
Bay dedi: Eğer bahsettiğiniz delikler USB portuna yakın olanlarsa. Onlar CH340 entegresi ile alakalı pinler onlara dokunmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam onlara da lehim yaptım, sorun olur mu?
Bay Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #14 VenomSnake dedi: Hocam onlara da lehim yaptım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... kullanmazsınız olur biter.
VenomSnake dedi: Hocam onlara da lehim yaptım, sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... kullanmazsınız olur biter.